Sözlük Tekrar izlenebilecek diziler listesi

Sözlük
Konu sahibi son olarak 3632 gün önce görüldü
prison break ilk sezonlar

Michael'in abisi bu aralar sık çıkıyor karşıma, kendisini de bir yerlerde görsem, hiç kaçırmam.

Avrupa yakası
Emret komutanım
Leyla ile mecnun
İşler Güçler
Prison break

prison break ilk sezonlar

Michael'in abisi bu aralar sık çıkıyor karşıma, kendisini de bir yerlerde görsem, hiç kaçırmam.
İlk orjinal dublajlısını bir bulabilsek :(

Ben cahilim ingilizcem yok

10-15 sene kadar önce Türkce dublaj izledim guzeldi

Simdi yenden dublajlamislar heryerde o var. Berbat.
Ondan değil ya, dublajlı çok kötü oluyor. En azından altyazılı daha iyi. Okuman da var gördüğüm kadarıyla.
neyse orijinal dublajı bilmem ama bulursan ve izlersen iyi seyirler.: )))

Varsayalım İsmail. Fena güzel kafa açıyor. Kısa kısa zaten topi hepi 13. bölüm filan. Yırtıbırda var.

Cheers
Who is the boss?
Friends
Kurtlar Vadisi
İkinci Bahar derdim ama geçen senelerde başlayıp ilerletemedim. Belki havam yoktu.
Yedi Numara
Master’s Sun

Breaking Bad: Defalarca izleseniz bile sıkmayan nadir dizilerden biri. Yıllar geçse de eskimeyecek televizyon tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir başyapıt.
Band of Brothers: İkinci Dünya Savaşında avrupa cephesinde savaşan askerlerin gerçek anılarından derlenip uyarlanmış bir dizidir.
Peaky Blinders: Birinci Dünya Savaşı sonrası ingilterede geçen karanlık ve gangster dizisi. Dizinin sırf kostümleri ve müzikleri için bile izlenebilir.
Fringe: Bilimkurgu tarafında kültleşmiş sürükleyici bir dizi. Bir kere başladınız mı hayranı olmamak için ciddi bir sebep bulmanız gerekir.
Oz: Neo nazilerin müslümanların sicilya mafyasının siyahilerin ve latin çetelerinin bir arada bulunduğu bir hapishanede geçen cezaevi hayatını tüm sertliği ve gerçekçiliğiyle anlatan bir başyapıt.
Sons of Anarchy: Gerçek bir motosiklet kulübünden esinlenerek yazılmış bir çete dizisidir. Suç gerilim ve bilimum entrikaların iç içe geçtiği sürükleyiciliği yüksek bir başka başyapıt.

Got yeniden başladım ve her daim kısa kısa da olsa Avrupaa Yakasıııı

bu listelere hep sopranos, the wire, seinfeld falan eklerim ama daha da bilinmeyen harika işleri aklıma geldiği kadarıyla yazayım.

dekalog (dram, din felsefesi)
bron/broen (polisiye)
skam (kafa dağıtmalık ergen dizisi)
curb your enthusiasm (kara komedi)
rome (tarih, savaş)
twin peaks (gizem, polisiye)

Bende dönüp dolaşıp.
Fringe den devam ediorum... aşığım bu diziye.

Geri