#tekrar güvenmek#

Konu sahibi son olarak 1557 gün önce görüldü
Kaybedilen güvenin ,geri oluşması çok zor bir durum.

Çoğu insan,bunu beceremez ve güvenleri sarsıldımı bir daha asla eskisi gibi güvenemezler.

Doğrudur, haklıdır..

Ancak her insan hata yapar,yanlış yapar, Sonrada hatasından dönebilir, samimi bir şekilde pişman olabilir.

Peki bu durumda, yine güvenmemek haksızlık olmaz mı? Zülüm olmaz mı?

Bizde hata yapmaya,yanlış yapmaya müsaidiz, kendimize yapılmasını istemeyiz değil mi..?

gelip samimi bir şekilde özür dilesede yaptıklarını unutamam her zaman aynı şeyleri bekler tetikte kalırım ona karşı buda beni rahatsız eder olmaz yani.

Güven ruh gibidir çıktığı bedene bir daha geri gelmez.
Gelmesi için uğraşırsın,kendinle ve şartlarla mücadele edersin ama bu mücadeleye kendini inandıramazsın.
İnancın olmadığı yerde de yeniden şans verme tolerans gösterme durumu malesef yoktur.

Güven zor kazanılıp,kolay kaybedilen birşey ne yazık ki.
Ama şu da bir gerçek kimse ''sütten çıkma ak kaşık'' değil. Dönüp birde kendime bakarım ben böyle durumlarda ''ben nerede yanlış yaptım.'' :) Sizede tavsiye ederim.

Güven sarsıldı mı kolay kolay güvenemeyiz dense bile şans veririz ama hep aklımızın bir köşesin de kalır ve hep aynı hata olacakmış gibi gelip sorgular dururuz buda kendini ve o kişiyi zamanla rahatsız eder. Hele de tekrarı olursa bu sefer kendini de affetmezsin ona şans verip güvendiğin ve yanıldığın için zor durum..

Güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim dostlar.

Rabbim bizi güvensizliğe düşürmesin :)

Guvenmek buyuk luks bence. Bi kez kaybettiysem ikinci kez asla guvenmem, guvenemem. Guvendigimi soylemissem de yalandir o.

Hata başka yanlış başkadır. Hatayı affederim ama yanlışı affedemiyorum malesef.

Guvenmegi seviyorum, her kes hata yapar affederim ben belki guvenirim de
gercekten pisman oldugunu ispat ederse gosterirse. Insaniz hepimiz hata
yapmak icin variz sanki ve heppimiz hata yapariz.Affede bilirsek ne mutlu bize :tatlı:

Geri