Tekrar gelmek güzel Yargılama.

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Okumak gerek ama her şeyden ve her yerden, sorgulamak gerek her yönden her açıdan. Doğrularımız vardır, kendi görüşlerimiz vardır, bir de toplumun doğruları vardır. Mukayeseli okumak denen bir kavram vardır Ben Buna bayılırım Tamam biraz fazla Emek İster ve zaman harcarsın ama değer buna.

Vallahi uzun bir süre gelemedim bu arada chat sohbet sitelerine sohbetlere katılmayı denedim ama dışlandım açık söyleyeyim hahaha. goy goy muhabbeti yapmaktan vazgeçiremedim bir türlü insanları. Bir arkadaşım vesile oldu tekrar bir şeyler okuyup öğrenmek için buraya geldim Teşekkürler sizi görmek güzel.

Eyvallah güzel insan Vallahi Yarım saattir buradayım okuduklarım Beni mest etti. İşte budur ya sosyal medyayı laklak için kullanmamak böyle bir şey olması gerekiyor. Hepinizi seviyorum arkadaşlar..

Kamil hoşgeldin:D
Dağ dağa kavuşmaz ama insan insana kavuşurmus.....bak yine kesişti yollarımız yıllar sonra

Tabiki bana dedi saçmalamayin

Yokluğunda analizlerinden mahrum kaldık kamil bey. Siyasi konuların tamamı öksüz. Tekrardan hoş geldiniz.

Eş-şara bile bedeviliği bıraktı. Kravat falan taktı. Çatal bıçak kullanmayı öğrendi. Devlet başkanlarını falan karşılıyor, ama sen selefi olarak korudun, hiç bozmadın kendini. Helal olsun.

Geri