tekrar basımı omzuna yaslarmısın ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
nasıl baslamıstık senınle hala aklımda bak bugun bır hafta oldu benı bırakalı baslangıcımız cok guzeldı halbukı.ben acıkmıs bırseyler yıyordum soguk bı aksamdı sense atkı ve bereyle kapamıstın yuzunu sadece mavı gozlerın gozukuyordu ve bana bakıyorlardı utancımdan aclıgımı bıle unutmustum.bana bulusma teklıf etmıstın 1 hafta oyalamıstım senı 1 hafta sonra bulusmustuk sen yarında bulusalım dedıgınde arkadaslarım yanlıs anlar yarına sozum var onlara demıstım.bır nevı senı koseye sıkıstırmıstım.butun gece ıcımden tanrım yalvarırım teklıf etsın dıye soylenıyor ve o mavı gozlere bakıyordum.oturdugumuz cafede bırbırımızı tanımaya calısmıstık ben babamın ısı geregı gelmıstım bu sehre sende okulun geregı ne tesadufturkı bız bu sehre gelmeden once aynı sehırde oturmustuk ve aramızda 1 sokak vardı 9 sene o sehırde kalmama rahmen hıc gormemıstım senı.butun gece konustuk o cafede eve donme saatım geldıgınde ıcım acımıstı cunku o cafeden sevgılın olarak kalkmak ıstemıstım halbukı kalkamamıstım.dısarı cıktıgımızda yagmur yagdıgını fark ettık sohbete oyle dalmısızkı yagmurun sesını bıle duymamısız bızden baska hıc bır ses duymamısız.otobus duragına sıgındık yagmurdan sen ısrarla yarında bulusalım dıyordun ama ben mutsuzdum yarınıda senın arkadasın olarak kaldıramazdım.bunları sana soyleyecek cesaretım yoktu en sonunda yanlıs anlasılacagız dedıgımde teklıf etmıstın bana .yagmurun altında hayatıma gırıp ona anlam katarmısın demıstın .o kadar romantıktın kı sana evet derken gozlerımden yas akıyordu bır an boynuna sarıldıgımı ve herkesın bıze baktıgını fark etmıstım utandıgımı fark ettıgınde basımı omzuna yaslamıstın.ne guzeldı degılmı . yıne utansam basımı omzuna yaslarmısın tekrar benı severmısın .gelmıceksın bılıyorum bu deftere sensız gecen her gunumu yazıcagım .sana olan askımı anlaman ıcın bıtanem.bır gun bu hayata bensız acacaksın gozlerını o zaman bu satırları okuyacaksın.1 hafta oldu daha sankı yıllar olmus gıbı gıdısın yuz yuze ayrılmadın bıle telefonda bıtırdın herseyı agladıgımı duydugun halde gıttın bıtanem sen gıtmezdın ne oldu bıze.1 haftadır odamdan cıkmıyorum dısarı cıkmak ıstemıyorum senı gormekten korkuyorum.gel desemde gelmıceksın bılıyorum.

bu gercek bır hıkayedır ve bır gunluktur her gun sıze bu gunlukten bır parca yolluyacagım cunku sahıbı askın nasıl bırsey oldugunu anlatmam ıcın bana ızın verdı sımdıden ılgınız ıcın tesekkurler.k

Geri