Teknoloji Sitesi Alan Adı Önerileriniz ?

Konu sahibi son olarak 2503 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar yakın bir zaman da profesyonel teknoloji sitesi açacağız. Tüm işlemleri tamamladık sadece alan adı kaldı. Sizinde akılda kalıcı ve ingilizce karakter sorununa takılmayan alan adı önerileriniz varsa öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

binbir şey çıkartırım buraya ama hepsi alınmıştır :D hayatımın yüzde 5 i domain aramakla geçti benim en önemli şey aslında isim gerisini her türlü halledersin :D

binbir şey çıkartırım buraya ama hepsi alınmıştır :D hayatımın yüzde 5 i domain aramakla geçti benim en önemli şey aslında isim gerisini her türlü halledersin :D

Her şey hazır şablonlar satın alındı alanlar eklentiler falan sadece alan adı kaldı ya ne kadar zor yazıları ve kategorileri bile çoğunu hazırladık. :)

mantıklı şeyler yerine rastgele oluşturulan domainler revaçta.
bonivog.com projemiz gibi örneğin.

mantıklı şeyler yerine rastgele oluşturulan domainler revaçta.
bonivog.com projemiz gibi örneğin.

Öneri için teşekkürler. Aslında bu da aklımızda vardı ama çokta abartı olsun istemiyoruz o yüzden forumdan düşünce sistemini sevdiğim bir çok insandan güzel fikirler çıkar diye konu açtım ama bakalım daha hareket yok :)

Favori olabilir örneğin, başka ingilizce bir isim olabilir.

suana kadar kı gordugum en guzel domain hepsiburada.com .d

favorim.comda olabılır

Ayrıca Yeni Dünya şeklinde de olabilir Serdar..

Bu bir teknoloji sitesi.
İlgi çekici ve keskin kelimelere ihtiyaç var.
Kelime söylendiğinde akla elektrik mavisi, fosfor yeşili, kıvılcım rengi gibi teknolojiyi simgeleyen renkler gelmeli diye düşünüyorum. Ama bunlar yabancı kelimelerle daha uygun olacak şekilde.

Gel gelelim siz,n yeni başlayan ama hızlı ilerlemek isteyen bir ekip olduğunuzu varsayarsak, seo uyumlu isimleri de gözden geçirmeniz gerekir. Buna bağlı olarak aşağıdaki domainlere de bir göz gezdirebilirsiniz:

teknolojibu.net
teknolog.co
Looji.net
sosyaltekno.net
teknotekno.co
enyerinden.co
teknolopedi.net
teknogram.co
instaloji.co
teknokolik.co
ve favorim teknolojiuctu.com (Teknoloji uçtu abi diye cingılı bile yapılır. :)

Bir kaç dipnot:
Türkiye'den en çok kullanılan ilk 6 internet sitesi isimlerinin içinde "o" harfinin fazlasıyla kullanıldığı ve
Türkiye'de en çok kullanılan ilk 7 internet sitesinin 4'ünde rastgele kelimeler kullanıldığını da hatırlatayım.

Geri