Teknoloji sayesinde öğrenciler daha iyi ve daha hızlı öğreniyorlar mı?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Teknoloji sayesinde öğrenciler
daha iyi ve daha hızlı öğreniyorlar mı?

isteseler öğrenirler de hepsi gırgır şamata cinsellik gibi şeylerin peşinde

Tabi daha hızlı ve daha iyi öğreniyorlar ama teknolojiye kaptırıncada kendimizi asosyal oluyoruz. Yani sıkıntı büyük .

Olumlu kullanmalari saglanirsa ögreniyorlar

Öğrenmek isteyen ogreniyordur, ama bazıları öğrenmek için kullanmıyor teknolojiyi.

Oğlum olursa kesinlikle bilişim mühendisi yapacağım

Teknolojinin elbet faydası var. Her konuda yarar sağlamakta.

Bugün, 3 yaşındaki bebeklerin dokunmatik ekran kullanımına adapte oldukları bir zamandayız, artık teknoloji ve öğretiler birlikte ilerleyecekler, öğrenme işi kişiye kalmış bir durumdur, her öğrenci için aynı şey söylenemez.

Teknoloji öğrenmede amaç değil sadece bir araçtır.Günün koşulları ve beklentilerine cevap verdiği için faydalıdır. Dikkati çektiği için öğrenmeyi kolaylaştırır.Öğrenme öğrencinin sorumluluğundadır yani öğrenci öğrenme arzusunda ise teknoloji sadece bilgiye kolay ulaşmasını ve ilgi çekici bir bir araçla sunulmasını sağlar.Sadece internet ile değil bir çok teknolojik araç soyut kavramları somutlaştırması nedeniyle kavramları daha iyi zihne oturturmakradır.Buda bilişsel gelişimi artırmaktadır.

Onedio da test çözmek öğrencilere faydalı oluyorsa bilemeyeceğim.

Bitirme tezim bununla ilgili bir konuydu. 8 ay üzerinde çalıştım, 72 sayfalık tez sundum. Her zaman değil ama büyük oranda. Teknolojiyle bağdaşan eğitimin nasıl yapılandırıldığı elbette mühim. Teknopolinin getirdiği teknolojik hastalıkları olumluya devşirmenin faydası çok. Lakin, eğitim aldıklarını mümkün olduğunca hissettirmemek gerek.

Evet.

images

teknolojiyi nassıl ve ne amaç için kullandıklarına bağlı.

Geri