Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Mesaj yazdığım konuyu buluyorum, ama mesajı bulamıyorum, sorun o. Eskisi daha işlevseldi. Direkt mesaj geliyordu önüme.

Şimdi baktım da bu sadece kendi profilim için değil, diğer profillerde arama yapınca da aynı. Örneğin sizin profilinizi tıklayıp yazdığınız mesajları yada konuları aratınca sadece son birkaç saat içindeki konularınızı ve mesajlarınızı görebiliyorum.
Eski hali çok iyiydi. Yine de oluru varsa siz daha iyi bilirsiniz.
Kontrol edilecek, ona göre bilgi vereceğiz.

@No Pasaran profilinde "Son Aktivite" bölümünü tıkladığında yine tüm mesajlarını toplu olarak görebilirsin.

Daha Fazla göster seçeneği calısmıyorda yosun pc'ye gecince halledicem demişti sanırsam yanlıs hatırlamıyorsam eski haline çevirebilirmiyiz ''Daha fazla göster'' e tıkladığımızda en az 10 tane konu göstersin alt'alta eskiden öyleydi cünki bu arada degerli vaktinizi ayırdıgınız için teşekkür ediyorum selametle

• Beğen
Tepkiler: W
Daha Fazla göster seçeneği calısmıyorda yosun pc'ye gecince halledicem demişti sanırsam yanlıs hatırlamıyorsam eski haline çevirebilirmiyiz ''Daha fazla göster'' e tıkladığımızda en az 10 tane konu göstersin alt'alta eskiden öyleydi cünki bu arada degerli vaktinizi ayırdıgınız için teşekkür ediyorum selametle

Mevcutta şuan 20 konu görüntüleme ayarlı. İlave olarak daha fazla göster limitinde olduğu için fazlasını görüntüleyemiyorsunuz.

Forum oyunlarına atılan mesajlar mesaj sayısına dahil edilmemeli

Forum kullanıcı ayarlarında karanlık temaya geçiş yapabilme seçeneği var mı? Yoksa, foruma karanlık tema gelmesi ihtimali var mı?

Forum kullanıcı ayarlarında karanlık temaya geçiş yapabilme seçeneği var mı? Yoksa, foruma karanlık tema gelmesi ihtimali var mı?
Üstad sağ üstten dark mod açtigin zaman site cache tutuyor, daha sonra girdiğinde de ayni kalır muhtemelen.

astroloji kategorisini komple yok saymama rağmen neden forum giriş kısmındaki yeni mesajlar penceresinde görüyorum sizce?

astroloji kategorisini komple yok saymama rağmen neden forum giriş kısmındaki yeni mesajlar penceresinde görüyorum sizce?
Bununla alakalı hata alıyoruz, gerekli çözüm bulunabilirse sizi bilgilendireceğim.

Geri