Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
ileti yazarken, enter tuşuna basıp alt satıra geçiyoruz ya hani bir sonraki cümleye başlamak için.

ben mesela bir kere entere basıyorum ama sistem iki kere basılmış gibi iki satır boşluk bırakıyor. teknik bir sıkıntı mıdır yoksa bizden mi kaynaklanıyor?

Merhaba hızlı bastıgınız için olabilirmi? Kontrol edelim biz yinede.
Deneme
Edit: bende sorun oluşmadı
Denedim
Şu
An

hızlı basmıyorum
ama
neden
öyle yapıyor
onu da
bilemedim.

ekleme:

deneme

Son düzenleme:
ayrıca çoklu alıntı olayı da maalesef düzeltilmemiş.
hazır elim değmişken bütün sıkıntıları söyleyeyim dedim :)))))

kolay gelsin.

Benim bildirimlerim kayboluyor. Örneğin 5 bildirim var. Birine giriyorum. Diğerlerini göremeden bir daha çıkmıyorlar. Normal mi?Sadece bana mı oluyor? Çerezleri mi temizleyeyim?
Teşekkürler.

Benim bildirimlerim kayboluyor. Örneğin 5 bildirim var. Birine giriyorum. Diğerlerini göremeden bir daha çıkmıyorlar. Normal mi?Sadece bana mı oluyor? Çerezleri mi temizleyeyim?
Teşekkürler.

O sorunu biliyorum düzelicek hepsi ayarlıyoruz onların hepsini.

Sayfanın en alt solundaki tema değiştirme butonu çalışmıyor
Aynı sayfada işlemiyor başka başlığa girip değişebilirsiniz yada profilime hangi temayı istediğinizi yazın ben ayarlıyayım direk.

Selam arkadaşlar kLara hanım 20:30 dan sonra foruma giremiyor olduğunu söyledi, sanırım bu giriş korumasına takılıyorum diyor.
Çerezleri temizle dedim :) başka ne olmuş olabilir acaba, eğer bir fikriniz varsa lütfen bilgilendirme yapın da kendisine bilgi verelim.

Selam arkadaşlar kLara hanım 20:30 dan sonra foruma giremiyor olduğunu söyledi, sanırım bu giriş korumasına takılıyorum diyor.
Çerezleri temizle dedim :) başka ne olmuş olabilir acaba, eğer bir fikriniz varsa lütfen bilgilendirme yapın da kendisine bilgi verelim.

Merhaba Run tarayıcısı otomatik olarak türkçeye çeviriyorsa ondan dolayı takılı kalıyordur. Chromede veya başka tarayıcıda ise otomatik çevirici translate kapatırsa sorunsuz giriş yapabilir.

• Beğen
Tepkiler: X

Merhaba Run tarayıcısı otomatik olarak türkçeye çeviriyorsa ondan dolayı takılı kalıyordur. Chromede veya başka tarayıcıda ise otomatik çevirici translate kapatırsa sorunsuz giriş yapabilir.

Alper’in dedigine ek olarak Opera VPN kullaniyorsa proxy olarak algiladigi icin giris yapamaz. Deaktif ettik korumalari.

Bu bildirimler hala çözülmedi mi? Kaybolup duruyor. Kaybolmayan bildirim istiyoruz.

Bu bildirimler hala çözülmedi mi? Kaybolup duruyor. Kaybolmayan bildirim istiyoruz.

Bu sorun bende de var. Tıklıyorsun okunmadı olarak kalıyor ya da tıklıyorsun girmiyor.

Modern temayi kullanmanizi tavsiye ediyorum.

1 hafta icersinde Nokta’nin yaptigi IF 2020 masaustu temasini aktif edecegiz, diger 2 adet Forumsal ve if standart temalari devre disi kalacak. Bu tip versiyon kaynakli problemlerden tamamen kurtulmus olacagiz inş.

Modern temayi kullanmanizi tavsiye ediyorum.

1 hafta icersinde @Nokta’nin yaptigi IF 2020 masaustu temasini aktif edecegiz, diger 2 adet Forumsal ve if standart temalari devre disi kalacak. Bu tip versiyon kaynakli problemlerden tamamen kurtulmus olacagiz inş.

Ben modern tema kullanıyorum zaten. Bu çirkin forumsalcı temasını kullanmam düşünülemez.
Ama bekleyelim tabi.

Geri