Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
mütüş bi öneriyle daha karşınızdayım.
gerçi daha önce de yapmıştım ama dikkate alınmamıştı :/

şimdi radyoda yayın yapılırken, er kişi ya da hatun kişisi milleti radyonun dinlenmesi için kelebek.org sitesinin adını veriyor.

ama maalesef sitede radyoya ilişkin bir radyo oynatıcısı olmadığı için çoğu kişi dinleyemiyor. mecburen servere girmeleri gerekiyor ki çoğu kişi de servere girmek istemiyor ve yayından da mahrum kalıyor.

velhasılı kelam kelebek.org'a radyo için bir "media player" gömülürse en azından birçok kişi servere girmeden de radyoyu rahatlıkla dinler kanısındayım.
Merhaba bununla ilgili çalışma yaptık. Şu andaki mobil, forumsal ve if standart temalarında radyo dinle yazan bütün linklere tıkladıgınızda mobil ve masa üstü olarak aktif olarak yayını dinleyebilirsiniz. Şu anda aktif hepsi tekrar test edeyim ama sorun olacagını düşünmüyorum.
Ss atamıyorum mobilim diye.

Alpercim sürekli trendyol reklamı önüme çıkıyor. Konuları göremiyorum reklamdan.

Modern tema da sürekli reklam çıkıyor altta üstte her yer de konuya tıklayınca bile ekrana reklam geliyor. Forumbahane temasında sorun yok.

İkinci olarak mesela bu tema da istemediğim kategorileri gizliyorum sayfa yenileyince gizli kalıyor. Bu çok güzel.
Modern tema da gizleyince sayfa yenileme yapınca tekrar açılıyor tekrar gizlemek zorunda kalıyor insan.

Üçüncü de bildirimler alta doğru açılsın modern tema gibi yada meyse bu önemli değil pek. Ama üstte kinden kesinlikle şikayetçiyim.

Modern tema da sürekli reklam çıkıyor altta üstte her yer de konuya tıklayınca bile ekrana reklam geliyor. Forumbahane temasında sorun yok.

İkinci olarak mesela bu tema da istemediğim kategorileri gizliyorum sayfa yenileyince gizli kalıyor. Bu çok güzel.
Modern tema da gizleyince sayfa yenileme yapınca tekrar açılıyor tekrar gizlemek zorunda kalıyor insan.

Üçüncü de bildirimler alta doğru açılsın modern tema gibi yada meyse bu önemli değil pek. Ama üstte kinden kesinlikle şikayetçiyim.

Reklam yerlesimleri yapiyoruz, tabi ki reklamlarin gozukmesi lazim doğal olarak.

Modern temada hicbir değişiklik teknik olarak kisa vadede yapmayacagiz, zaten bu tarz temalar vbulletin 3 surumuyle uyumlu degil , duzenlemesi ve hatasiz calismasi işkence.

Reklamlari engellemek istiyorsaniz Pc’nizden ;

https://support.google.com/adsense/answer/2631193?hl=tr

Bu ayari yaparsaniz reklam gormezsiniz. Diger temalar icinde reklam yerlesimi yapacagiz.

Yok bunlari hicbiri beni kesmez derseniz ;

https://chrome.google.com/webstore/detail/adguard-adblocker/bgnkhhnnamicmpeenaelnjfhikgbkllg?hl=tr

bu linkden reklam gorunumunune tarayicinizi komple kapatabilirsiniz. ( CHROME) icin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Reklamlara tiklayinca para kazaniyor musunuz? Ona gore tiklayacagim.

Reklam yerlesimleri yapiyoruz, tabi ki reklamlarin gozukmesi lazim doğal olarak.

Modern temada hicbir değişiklik teknik olarak kisa vadede yapmayacagiz, zaten bu tarz temalar vbulletin 3 surumuyle uyumlu degil , duzenlemesi ve hatasiz calismasi işkence.

Reklamlari engellemek istiyorsaniz Pc’nizden ;

https://support.google.com/adsense/answer/2631193?hl=tr

Bu ayari yaparsaniz reklam gormezsiniz. Diger temalar icinde reklam yerlesimi yapacagiz.

Yok bunlari hicbiri beni kesmez derseniz ;

https://chrome.google.com/webstore/detail/adguard-adblocker/bgnkhhnnamicmpeenaelnjfhikgbkllg?hl=tr

bu linkden reklam gorunumunune tarayicinizi komple kapatabilirsiniz. ( CHROME) icin

Pc de var zaten reklam engelleyici mobil de sıkıntı.
Zaten mobil de sevmem bugun giresim tuttu :d

Modern tema kullanma diyorsun yani pekala.

Pc de var zaten reklam engelleyici mobil de sıkıntı.
Zaten mobil de sevmem bugun giresim tuttu :d

Modern tema kullanma diyorsun yani pekala.

Yani sirayla hepsinin duzenlemelerini yapacagiz, rahatsiz etmeyecek sekile gelene kadar.

Bunlarin isi bir anda bitmez. Mobil temalarda ki reklamlarin isi bitmedi henuz.

Yeni duzenlemeler yapiyoruz. SUREKLI den kasit tam olarak nedir?

Screenshot atarsaniz yardimci olalim.

Şimdi yükleme fırsatım yok.
Vague'nin dediği gibi tıklayınca kendi kendini açıyor. Alttan üstten çıkıyor.
Bugün yaşıyorum bunu.

Gordum, su dekorblog reklaminin orada cikan cok irrite edici gercekten. Kaldiriyoruz onu

Ya yeni sayfa açıyor bu sinir bozucu. Çok sinirim bozuldu.Ben her seferinde bu reklamın açıldığı sekmeyi kapatıyorum. Beni ancak Alper anlar .D

Ya yeni sayfa açıyor bu sinir bozucu. Çok sinirim bozuldu.Ben her seferinde bu reklamın açıldığı sekmeyi kapatıyorum. Beni ancak Alper anlar .D

Duzenlemelerini yapiyoruz, bu aksama kadar kullaniciyi rahatsiz etmeyecek sekle sokmaya calisacagiz. Siz rahatsiz edenleri screenshot ile bildirirseniz yardimci olmaya calisalim tekrar

Art arda açılan günün, haftanın, ayın konuları anasayfada görüntü kirliliğinden başka bir şey değil, kendi alt forumlarından ulaşmak isteyen ulaşır zaten.

VBulletin de bu mümkün mü bilmiyorum ama konudaki en beğenilen yorumlar ilk mesajın altında gösterilebilse güzel olurdu.

Art arda açılan günün, haftanın, ayın konuları anasayfada görüntü kirliliğinden başka bir şey değil, kendi alt forumlarından ulaşmak isteyen ulaşır zaten.

VBulletin de bu mümkün mü bilmiyorum ama konudaki en beğenilen yorumlar ilk mesajın altında gösterilebilse güzel olurdu.

Merhaba ;

Temalara bazi ozellikler getirecegiz, gormek istemediginiz kategorileri gizleyebileceksiniz. Bununla alakali bilgilendirme konusunu 1 hafta icinde acacagiz diye umit ediyorum.

Eksideki şukela modunu yapabilirmiyiz, bir arastirmak lazim :)

Reklamlari bir ben mi görüyorum ya?
.@X

Merhaba arkadaşlar, bu reklam olayı ile ilgili bir çok şey söylendi biliyorum, çalışma yapılıyor sanırım. Yalnız konu içeriğini görmeye engel durum teşkil ediyor, ekran görüntüsü aldım.

RatTZG.jpg

Merhaba arkadaşlar, bu reklam olayı ile ilgili bir çok şey söylendi biliyorum, çalışma yapılıyor sanırım. Yalnız konu içeriğini görmeye engel durum teşkil ediyor, ekran görüntüsü aldım.

RatTZG.jpg

1-2 tanesi duzenlenecek rahatsiz edenlerin.

Geri