Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Rep sistemini aktif etmeyi düşünür müsünüz? Rep mesajı üzerinden laf sokma sanatını icra etmeli insanlar.:))

yönetimdeki arkadaslarım, telefondan girince avatar haric hic bir bilgi görünmüyor mesaj sayısı begeni cinsiyet falan bunlar da gözükse iyi olur bence

yönetimdeki arkadaslarım, telefondan girince avatar haric hic bir bilgi görünmüyor mesaj sayısı begeni cinsiyet falan bunlar da gözükse iyi olur bence

Bunu bilerek biz kapattırdık telefondaki sorgu sayısını azaltıp hızlı giriş yapabilmeniz için. Çok fazla ekran büyüklügü oluşturuyordu yinede değerlendirmeye alalım bunu.

Gençler teknik ekibi toplayın gelin.
Bildirimlerimde sorun var. Bildirim var gözüküyor, bildirimlere bakmadan başka yere tıklıyorum aa kayboluyor. Bu problemi çözerseniz beni mutlu edersiniz.
Çerezleri temizle derseniz kırılırım.

Son düzenleme:
Bildirimlerimde sorun var. Bildirim var gözüküyor, bildirimlere bakmadan başka yere tıklıyorum aa kayboluyor. Bu problemi çözerseniz beni mutlu edersiniz.
Çerezleri temizle derseniz kırılırım.

Şimdiye çerezleri temizleyip; "temizledim" demen gerekiyordu oysa.:( Temizleyenleri üzdün şimdi.

Sayfayı yenileyip bakmadığın için gözükmüyor juju profilinden seslenmeler ve alıntı yapılan mesajlardan görebilirsin.

Sayfayı yenileyip bakmadığın için gözükmüyor juju profilinden seslenmeler ve alıntı yapılan mesajlardan görebilirsin.

İyi de eskiden olmuyordu bu. Ben bakmadığım için nasıl bir bildirim gelmiş bilmiyorum mesela. Tek tek onu mu arayacağım. Şets.:OdvV24:

Yeşil olan işte ya modern tema.
Forumsalcıları modernlikle buluşturduğumuz tema.(reklamlar)

• Beğen
Tepkiler: X
Bilmem mümkün mü ama bir şey diyeceğim. ^^ (Umarım anlatabilirim.)
Üye sözlükte ve bahane sözlükte harf sistemi olsa.
Mesela A harfine tıkladığımızda A harfli üyelerin sözlük konularını bulabilsek -gibi gibi-.
Ben üye sözlükte üye ararken çok yoruluyorum mesela. ^^
(Örnek isterseniz atabilirim şuan üşendim fotoğraf yüklemeye.)
Sözlükte açılan benzer konularında önüne geçilmiş olur ayrıca. ^^
Ciddiliyim!

Birde neden benim imzam gidip geliyor? Yazdığım konudan konuya fark mı ediyor? Ss aldım buarada. Dilerseniz atarım. ^^
Sistem neden bana karşı? :D Teşekkürler sistem. ^^

RYywvR.jpg

İyi akşamlar. Yeni tema da telefondan girdiğimiz de bu şekilde mi gözükmesi gerekiyor?
Yoksa sadece ben mi bu şekilde görüyorum =)

Bilmem mümkün mü ama bir şey diyeceğim. ^^ (Umarım anlatabilirim.)
Üye sözlükte ve bahane sözlükte harf sistemi olsa.
Mesela A harfine tıkladığımızda A harfli üyelerin sözlük konularını bulabilsek -gibi gibi-.
Ben üye sözlükte üye ararken çok yoruluyorum mesela. ^^
(Örnek isterseniz atabilirim şuan üşendim fotoğraf yüklemeye.)
Sözlükte açılan benzer konularında önüne geçilmiş olur ayrıca. ^^
Ciddiliyim!
Merhaba dediginiz sistemde forum ana sayfası aşırı derecede büyümüş olucak. Aklınızdaki farklı bir şey ise şayet pmden detaylı anlatırsanız değerlendirebiliriz arkadaşlar ile.
Birde neden benim imzam gidip geliyor? Yazdığım konudan konuya fark mı ediyor? Ss aldım buarada. Dilerseniz atarım. ^^
Sistem neden bana karşı? :D Teşekkürler sistem. ^^
Nickinizdeki türkçe karakterden kaynaklı oldugunu düşünüyorum inceleyip dönüş yapıcam.

RYywvR.jpg

İyi akşamlar. Yeni tema da telefondan girdiğimiz de bu şekilde mi gözükmesi gerekiyor?
Yoksa sadece ben mi bu şekilde görüyorum =)

Merhaba o tema aktif degil su anda hazır oldugunda bilgilendirme yapıcaz. Diger temalara geçiş yapabilirsiniz.

mütüş bi öneriyle daha karşınızdayım.
gerçi daha önce de yapmıştım ama dikkate alınmamıştı :/

şimdi radyoda yayın yapılırken, er kişi ya da hatun kişisi milleti radyonun dinlenmesi için kelebek.org sitesinin adını veriyor.

ama maalesef sitede radyoya ilişkin bir radyo oynatıcısı olmadığı için çoğu kişi dinleyemiyor. mecburen servere girmeleri gerekiyor ki çoğu kişi de servere girmek istemiyor ve yayından da mahrum kalıyor.

velhasılı kelam kelebek.org'a radyo için bir "media player" gömülürse en azından birçok kişi servere girmeden de radyoyu rahatlıkla dinler kanısındayım.

Geri