#TekMilletTekYürek

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Şu görüntü muazzam!

Şerefli dünya basını(!) bu görüntüleri de yayınlasana!

Ressım ne zaman cekılmıs ?

Ha 2015 ha 2016 sonucta bugun tek millet tek yuregiz. Resimler degil irade konussun :)

Sent from my SM-E500H using Tapatalk

çok şükür. leadri gibi araştırmacı ruhlu insanlar böyle bilimsel analizleriyle ülkeyi batmaktan kurtarıyorlar. bi de bize bak. selaymış tekbirmiş gerici yobaz şeylerden öte geçemiyoruz. arkadaşın öfkesi az bile. grafik sektörü yükselişte yani. kolay mı öyle?

çok şükür. leadri gibi araştırmacı ruhlu insanlar böyle bilimsel analizleriyle ülkeyi batmaktan kurtarıyorlar. bi de bize bak. selaymış tekbirmiş gerici yobaz şeylerden öte geçemiyoruz. arkadaşın öfkesi az bile. grafik sektörü yükselişte yani. kolay mı öyle?

Dstum benım bırseye ofkem yokta senın bu kemık sevdan nıye ?
Sagda solda mıtıng yaparak mı kurtardınzı ülkeyı ?
haal bu ulkenın vatan sevdalısı bır sızmıssınız gıbı , erkesı vatan haınlıgı yaftasıyla yaftalıyorsunuz ..

Bız ıkı gunluk vatan sever degılız yahu ,
Ikı mıntınge gıdınce kendınızı vatansever sanmayın

Dstum benım bırseye ofkem yokta senın bu kemık sevdan nıye ?
Sagda solda mıtıng yaparak mı kurtardınzı ülkeyı ?
haal bu ulkenın vatan sevdalısı bır sızmıssınız gıbı , erkesı vatan haınlıgı yaftasıyla yaftalıyorsunuz ..

Bız ıkı gunluk vatan sever degılız yahu ,
Ikı mıntınge gıdınce kendınızı vatansever sanmayın

panpiştomsun.

Çok şükür

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben biraz gerilerde kaldım fakat liderlerin ve milletin birlik içinde oluşunu bizzat görmek ve duymak çok güzeldi , ee tabi kırmızı beyaz balonlu gökyüzü de -)
4587048542dfdb57f3d756127b843488.jpg

8575540ef5be13ad1977d746dd2debcc.jpg

Sent from my iPhone5s using Tapatalk

Samsun daha kalabalıktı bugün meydan sahile kadar taştı :)
Bileydim sizin için resim alırdım

Nos ve telegraaf on binler yazmisti gelen yogun tepki uzerine milyona cevirdiler .)

Geri