Tek Yumrukla Yere Devirdi..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lc waikiki de calisan genc cocuk sigara icmek icin disari cikti yanina gelen ne diyeyim insan mi hayvan mi ikisinide hakaret olur cocuga olumune vurdu video uzun 1:50 saniyeden sonra bakin"lan top sen ramazanda sigarami iciyorsun "deyip ..(olay fatih istanbul) [YOUTUBE]2yQRR3rLoYE[/YOUTUBE]:liv:

Kafir diye kafa kesenler var.Bu ne ki!

Şimdi yabani öküzü hırsızın hiç mi suçu yok fıkrasını bilirsin. Adamın yaptığı hoş bir şey değil ona sözüm yok farkettiysen ilk önce konuşuyorlar adam tam arkasını dönüp giderken artık nasıl bir söz söylüyorsa adam orda kopuyor. Müslüman ülkedesin kimseyi oruç tut diye zorlamıyolar ama saygı göstermek zo-run-da-sın. Bu kadar basit. Ama sen öküz olduğun için yabanisin ya illa Müslümanlığa bok atacak bu tür konularla karşımıza geleceksin. Bu arada nenemin köydeki sarı delüğanlım dediği öküzden özür diliyorum.

Şimdi yabani öküzü hırsızın hiç mi suçu yok fıkrasını bilirsin. Adamın yaptığı hoş bir şey değil ona sözüm yok farkettiysen ilk önce konuşuyorlar adam tam arkasını dönüp giderken artık nasıl bir söz söylüyorsa adam orda kopuyor. Müslüman ülkedesin kimseyi oruç tut diye zorlamıyolar ama saygı göstermek zo-run-da-sın. Bu kadar basit. Ama sen öküz olduğun için yabanisin ya illa Müslümanlığa bok atacak bu tür konularla karşımıza geleceksin. Bu arada nenemin köydeki sarı delüğanlım dediği öküzden özür diliyorum.

istt baris dinin mensubuyum oyle konusma oda oruc tutmaya mecbur degil saygi gostersin dinimizde zorlami yoktur ucube kardes ona insan gibi anlatirsin koseye bir yere musait bir sekilde oyle insanlar icinde hedef gosterip rencide ettikten sonra olumune vurmak tuttugu orucun bir anlam tasimadigini gosterir 3 aylarin muslumani bana saygidan bahsetmesin yukardaki davarin yaptigini yAPMAya calistin ama karsindao cocuk yok ben varim lafini yer gidersin

istt baris dinin mensubuyum oyle konusma oda oruc tutmaya mecbur degil saygi gostersin dinimizde zorlami yoktur ucube kardes ona insan gibi anlatirsin koseye bir yere musait bir sekilde oyle insanlar icinde hedef gosterip rencide ettikten sonra olumune vurmak tuttugu orucun bir anlam tasimadigini gosterir 3 aylarin muslumani bana saygidan bahsetmesin yukardaki davarin yaptigini yAPMAya calistin ama karsindao cocuk yok ben varim lafini yer gidersin

benim ucube olmam senin öküz olmadığını göstermiyor lifini yir gidirisin miş peh XD

İzlemedim ama konu başlığından anlaşılıyor. Bizde farklı dönemlerde yas orucu tutuyoruz kimsenin umru değil? Ee napalım herkesi dövelim mi ?

Bu tarz şeyler beni baya üzüyor. O yüzden izlemeyeceğim.
Her yerinden cehalet akan bir halka sahibiz sonuçta normaldir..

Ya arkadaş deli oluyorum şöyle kendi halkını yerden yere vuranlara izlemeden yorum yapmayın o zaman adam orda belliki bir şey diyor sigara lan bu bende adam dövdüm durakta fosur fosur içiyordu uyardım burası özgür bir ülke istediğim gibi içerim dedi bi daha uyardım salak salak konuştu bende dövdüm. Nasıl bi kafadasınız siz niye hemen her şeye ön yargıyla bakıyosunuz? Ne var la bizim insanımızda bizim insanımız kadar zengin fikirli yardım sever hoş görülü insan mı var? Sizin gördüğünüz insanlar sadece forumlardan ve videolardan mı ibaret ? Hangi ecnebi ülkesinde Tanrı misafiriyim açım dedinizde karnınız doydu hele bi söyleyin bana

Ulan beyinsiz. Benim de oruç tutamadığım günler oldu. Tutanlara saygıdan hep kıyıda köşede göstermeden içtim, yedim.
Ramazan günü kabak gibi ortaya çıkıp yiyip içenler açıkça oruç tutanlara kafa tutuyor demektir.
Kafa tutuyor isen sonuçlarına katlanacaksın. İnsanları TAHRİK etmeyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri