Tek Suçumuz Kadın Olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Öz baba tecavüz etti,
Üvey baba tecavüz etti,
Öz abi tecavüz etti,
Üvey abi tecavüz etti,
Öz abinin arkadası ve kuzeni tecavüz etti,
Üvey abinin arkadası ve kuzeni tecavüz etti,
Koca tecavüz etti,
Eski koca tecavüz etti,
Nişanlı tecavüz etti,
Eski nişanlı tecavüz etti,
Sevgili tecavüz etti,
Eski sevgili tecavüz etti,
Komşu tecavüz etti,
Komşunun oglu ,kuzeni ,akrabası tecavüz etti,
Okulda öğretmenimiz ,
Hastanede doktorumuz,
Iş yerinde patronumuz,
Sokakta tanımadığımız bi erkek,
Eve gitmek için bindigimiz dolmuşta şöför, şoförün arkadası ve babası tecavüz etti...
Eve gelen tüpçü tecavüz etti,
Eve gelen sucu tecavüz etti,
Eve gelen elektrikçi tecavüz etti,
Eve gelen tamirci tecavüz etti,

Hepsinde biz suçlandık.. Çünkü başımız açıktı, çünkü kot giymiştik, Çünkü etek giymiştik, çünkü askılı tişört giymiştik, çünkü makyaj yapmıştık, çünkü saçımız fönlüydü, çünkü dışarı çıkmıştık, çünkü okula gitmek istemiştik, çünkü sevmek sevilmek istemiştik, çünkü mutlu olmadıgımız için ayrılmak istemiştik. Çünkü eve dönmek istemiştik, çünkü istemediğimiz erkeğe hayır demiştik, çünkü sokakta yalnız yürümüştük, çünkü biz evde okulda güvende oldugumuzu sanıp abimizi babamızı öğretmenimizi adam sanmıştık. Biz artık bizi seven erkekler tarafından öldürülmek istemiyoruz.. Sevmeyin bizi ama zarar da vermeyin...
Tek suçumuz Kadın Olmak

b011ba08-85e2-48f8-9c6f-ee3bdbbdaa36.jpg

fec64958-b7a9-4199-9e0d-dcc35a762db6.jpg

Kadın,
cinsel bir obje,

seks kölesi,

kapitalizme meta,

üreme makinası,

kimsenin namusu
DEĞİLDİR!

Suç neden bizim olsun ki? Suç onların insan olamamalari.

Konu gayet iyi ve yerindeydi.Son günlerde yaşanılan tecavüz olaylarından sonra kime ne kadar faydası olur bilemem ama belki birilerinin içi cız eder.

Haydaaaa.. Bak işte, sizi sonuna kadar destekliyorum amaa ; Bu ülkede kadın olmak çok zordur carttır curttur çok kötü bi ülkeyizde tecavüz varda bilmem ne de şöylede böyle.. Yav arkadaşlar, olay çok iğrenç bi olay katılıyorum size ama, bu işler niye hep sadece Türkiye'de oluyormuş gibi davranıyorsunuz? Başka bir ülkeye kaçıp gidince kurtulacağınızı mı sanıyorsunuz? Türkiye; Gerici yobaz, diğerleri hoovv modern, çağdaş..

Bakın tekrar belirtiyorum olay çok iğrenç, ama bunu sadece Türkiye de oluyormuş gibi bize empoze etmek, ülkemize b*k atmak ve karalamak yanlış diyorum..
Bakın "modernliğin egemenliğin zirvesi" denilen Fransaya, aha bakın açın haberi okuyun.. Fransa'da Toplu Taşımada Tacize Karşı Ulusal Eylem Planı - bianet
Adamlar metrolarda vs. olan tacizlere çözüm bulmaya çalışıyorlar, FRANSA'da.. Birde başka yapılan bir araştırmada, Fransa da toplu taşıma araçları kullanan her 10 kadından 8 i tacize uğramış, ama şikayet eden olmamış.. Yani lütfen, propagandanızı yaparken ülkeyi kötülemeyin, dünyayı kötüleyin kötüleyecekseniz, veya zihniyeti..

Türkiye'de veyahut başka ülkede kadın olmak zor zanaat. Kim ne derse desin!!
Çok şey söylerdim de kalsın şimdi

Geri