-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen ya benim aklıma gelir başıma gelir resmen başıma geleceği hissederimÖnsezi demeyelim ama boğa hissediyorsa genelde çıkar.Bu biraz da olayları ve hayatın altyazilarini okumakla alakali
Ah neden benim on seziler kuvvetli amaTek cümleyle olmuş.
Boğa ve İkizler hariç tutarlı bir tablo.
Ah neden benim on seziler kuvvetli ama
Benim yukarı da bahsettiğim şey burcsal ya da bilimsel bir şey değil.Kendi burcum ve kendi hislerim açısından degerlendiriyorum . Her şey ve ya olay herkesi kapsayacak diye bir durum söz konusu değil. Ben kendi açımdan belli olay orgulerini birleştirip bir sonuç cikarabiliyorum. Insanlarda buna önsezi ve ya geleceği sezme diyorlar.Ön sezilerinizin kuvvetli olması Güneş burcunuzun Boğa olmasıyla ilgili değil.
Sadece Güneş burcuna göre değerlendirilmemeli se Astroloji. Ön sezilerin kuvvetli çünkü Ay burcun Akrep. La'edri nin kuvvetli olabilir çünkü Ay'ı neredeyse tüm planetlerden açı almış.
Duyguları ve sezgileri Ay yönetir.
Haritasında Boğa stelyumu olan yani Güneşle birlikte 5-6 planetinde Boğa burcuna yerleşmiş olan kişiler ön sezisel değil daima mantığı ile hareket eder.
Bu tarz konularda burçları stelyum olarak değerlendirin.
Örn; Tam bir Boğa, Tam bir Akrep vs.
Kişinin haritasında Güneş+Ay+Yükselen+Merkür+Venüs +Mars ya da her hangi başka bir planet X burcuna yerleşmiş olursa o kişiye tam Bir X burcu diyebiliriz.
Buradaki tanımlamalar seni çok kapsamaz mesela çünkü tam bir Boğa değilsin.Çoğu kişiyi kapsamayabilir çünkü dünya üzerinde stelyuma sahip,burcunun özelliklerini %80-90 dolaylarında taşıyan insan çok azdır.
Benim yukarı da bahsettiğim şey burcsal ya da bilimsel bir şey değil.Kendi burcum ve kendi hislerim açısından degerlendiriyorum . Her şey ve ya olay herkesi kapsayacak diye bir durum söz konusu değil. Ben kendi açımdan belli olay orgulerini birleştirip bir sonuç cikarabiliyorum. Insanlarda buna önsezi ve ya geleceği sezme diyorlar.
Benim yorumum tamamen kendi kişiliğim ve davranisimla alakalı.Hatta bazı burçlar hakkında ki yorumlarimda o burca mensup insanları gozlemleyerek yaptığım yorumlar.
tisikkirler.
Ben seni doğru anlasam da sanırım sen beni yanlış anladin. Ben bunun benim boğa burcumla alakası olmadığını söylemiştim.Birazcik senin anlattığın gibi bu sadece belli nedenlerden bende olan bir şey demiştim her boğa da aynı değildir.Yanlış anladın işte.
Ben de bu yetinin Güneş burcunla yani Boğa ile bir ilgisi yok diyorum.
Bahsettiğin şeyleri yapman çok normal çünkü haritanda Ay fazla söz sahibi ve Oğlak burcunda bu da hissi yönlerini mantığınla harmanlayabileceğini gösteriyor.
Astroloji'de her şey Güneş burcuyla değerlendiriliyor ama öyle değil.
Bir kişi Koç burcuysa (Güneş burcu) fakat haritasında Mars'ı zayıfsa korkusuz olmasını beklemeyiz mesela.
Ya da kişi Terazi burcuysa, Venüs'ü ve Plüton'u zarar görmüşse mütevazı ya da arkadan iş çevirmez diyemeyebiliriz konun başında yazdığı gibi.
Senin haritanda Boğa stelyumu olsaydı ve Ay'ın zayıf olsaydı bahsettiğin gibi olmayabilirdin.
Ön sezi ve Toprak elementi bir birine çok uzak kavramlar.
Ben seni doğru anlasam da sanırım sen beni yanlış anladin. Ben bunun benim boğa burcumla alakası olmadığını söylemiştim.Birazcik senin anlattığın gibi bu sadece belli nedenlerden bende olan bir şey demiştim her boğa da aynı değildir.