Tek gecelik ilişkiye karşı çıkan erkek

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Bizim bir erkek arkadaşımız şey derdi. Evlilik s.. -stock açılım lütfen sklsjsk- bedavaya getirme işidir…

en az 500-600 bin lira gidiyo ne bedavasi

Bana anlamsız geldi. Kaybedeceği bir şey yok sonuçta. Kızda alımlıysa neden olmasın.

dün gece çok sarhoş olmuşum, sabah hiç tanımadığım bir kızın evinde, yatağında uyandım. inşallah benden faydalanmamıştır. inşallah namusumu kirletmemiştir......

Aldatmayın, aldatmayın, aldatmayın.

Tek gecelik ilișki olmaz. Tek gecelik sex olur. Sonra ten uyumu yakalanmadigi farkedilip ertesi gun aranmaz. Bir de bunun tek gecelik sex olmasini dileyip uzun suren suruncemeli iliski versiyonu evrimi vardir. Ne serden gecersin ne yardan, biz simdi neyizler, dun gece oyle demiyordunlar falanlar filanlar
Stepne sex gereksiz bir aksiyon bir kulfet. Muptezeli olmak ile bir sure tiksinmeninde zarının atıldığı bir kumar.

Hahahxh,birkaç gece daha olsun istiyordur.

Duygusallık yoksa ben kimseyi lütfenle ricayla * miyorum arkadaşlar. Bunu da net bildireyim. Çevremdeki herkes bunu bilir. Kadını da bilir erkeği de bilir.

Sevmem lazım yoksa ben senin muşmula suratın ve vajinanla ilgilenemem, çok net ve insanidir bu. Öf, git be.

Ayrıca DÜNYA KAHVEYE ÇAĞRILIP GİTMEME ŞAMPİYONU' kategorisinde üst sıralardayımdır, şampiyonluk niyetim. Ben öyle her pişt diyene gitsem evin yolunu şaşırırım zaten babam kızar, çok ayıp. Ben öyle her gel diyene gider miyim?

Ben yukarı çıkamam.

Kim o karşı çıkan?
Mesela ben karşı çıkmam.
İtici, gerizekalı bulursam karşı çıkarım sadece
Gerizekalıyı hiçbir yerde çekemiyorum.

Erkeklerin manipüle yöntemlerine yazılması gerekiyor. :D

Geri