Tek Gecelik İlişki

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4719 gün önce görüldü
realist bir gözle;

normal ilişkinizde kız arkadaşınıza yaptığınız aylık harcama 1000TL diyelim. (forumun genel seviye fakir olduğu için bu tutardan ilerleyelim)

tek gecelik ilişki için beher kız masraf ücretinden gidersek yaklaşık 33,3TL lik bir harcama çıkıyor günlük, sizin o kızı kendiniz dahil 33,3TL harcayarak eve götürme ihtimaliniz imkansız olmasa da aşağı yukarı %98 ihtimalle yoktur.

Hadi çok iyisiniz bu konuda diyelim ve kenar mahalle pubında 2 kokteyl bir yemek 300e kapadınız, haftada bir gün yapabildiğinizi varsayalım, aylık 1200 TL eder ki, bu da standart ilişkiden fazla bir masraf, sizin için mantıksız.

Dolayısıyla şu sonuç çıkıyor fakir arkadaşlar için; elinizdekinin kıymetini bilin .ppp

el morra manuela diyosun yani üstat katılıyorum. Fakirler one night stand'ı film zannediyor zaten genelde. veya talk show.

realist bir gözle;

normal ilişkinizde kız arkadaşınıza yaptığınız aylık harcama 1000TL diyelim. (forumun genel seviye fakir olduğu için bu tutardan ilerleyelim)

tek gecelik ilişki için beher kız masraf ücretinden gidersek yaklaşık 33,3TL lik bir harcama çıkıyor günlük, sizin o kızı kendiniz dahil 33,3TL harcayarak eve götürme ihtimaliniz imkansız olmasa da aşağı yukarı %98 ihtimalle yoktur.

Hadi çok iyisiniz bu konuda diyelim ve kenar mahalle pubında 2 kokteyl bir yemek 300e kapadınız, haftada bir gün yapabildiğinizi varsayalım, aylık 1200 TL eder ki, bu da standart ilişkiden fazla bir masraf, sizin için mantıksız.

Dolayısıyla şu sonuç çıkıyor fakir arkadaşlar için; elinizdekinin kıymetini bilin .ppp
Kardeşim şu an güncel bir hesap yapsan. Enflasyon ne durumda fikir sahibi olalım :)

Yürek dayanmaz, düzgün bir akşam yemeği bile 1000-1500 bandında en az .(
Bekâr arkadaşlar için el clasico öneriyorsun sanırım hâlâ.
Güzel maç, izlemeye doyum olmuyor. Birkaç sene önce bir ortamda birbirimize bira ısmarlamak için kavga ederdik, ne hallere düştü insanlar. Dışarıda yemek yemek lüks oldu.
Şu an battaniye altından yazıyorum bunları haha.

Bekâr arkadaşlar için el clasico öneriyorsun sanırım hâlâ.
Güzel maç, izlemeye doyum olmuyor. Birkaç sene önce bir ortamda birbirimize bira ısmarlamak için kavga ederdik, ne hallere düştü insanlar. Dışarıda yemek yemek lüks oldu.
Şu an battaniye altından yazıyorum bunları haha.
El clasico bile 1,5 alt olur… ona da eser miktarda protein karbonhidrat falan lazım xd

"Bir gecelik askta, yirmibes pozisyon, fanfinefinfon sexydon..
1234 round sonra manita oldu mafiş ben ise bomba.."
Bu sarkilarla büyüdük..
Coveri manga ya aittir..

Bir gecelik ask denilince, otomatikmen beynimde canlanan dizeler..

Geri