Tek Çocuğunuz Olacağını Bilseniz Cinsiyet Tercihiniz Ne Olurdu?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Tek Çocuğunuz Olacağını Bilseniz Cinsiyet Tercihiniz Ne Olurdu?

Allah saglıklı versin gerisi cok onemli degil.

Futbolcu emegine saglık

Benden ıyı kız babası olur.

10 tane daha olsa yine kız olsun isterim (:

Hiih hic oglunuz olmamis belli .p

Sanırım sizin bir oğlunuz var. Allah sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin.
Benim hiç oğlum olmadı ama bir kızım da yok.Sadece kız çocuklarını daha fazla seviyorum

Sanırım sizin bir oğlunuz var. Allah sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin.
Benim hiç oğlum olmadı ama bir kızım da yok.Sadece kız çocuklarını daha fazla seviyorum

Amin, cok tesekkur ederim :)
Benimki isin sakasi, kizlar hep daha cezbedici haklisiniz. Ama cocuk olunca cinsiyete bakmiyo insan. Saglikli sihhatli olmasi oncelikli oluyor.

Oğlan çocuğu galiba, emin değilim.

20 yaşına kadar kız, 20 yaşından sonra erkek olsun isterdim, hem böylelikle hem kız hem erkek babası olurdum fekat benden olsa olsa iskele babası olur, onada ben gelemem rıhtımda rutubet kapar küflenirim, olmaz öyle şey kabul etmiyorum.​

Amin, cok tesekkur ederim :)
Benimki isin sakasi, kizlar hep daha cezbedici haklisiniz. Ama cocuk olunca cinsiyete bakmiyo insan. Saglikli sihhatli olmasi oncelikli oluyor.

Aslında daha cezbedici olmasından ziyade bir erkek cocukla babası arasında ki ilişki belli bir yaştan sonra daha resmi bir hal alıyor ama kız çocuk 30 , 40 kaç yaşında olursa olsun hep babacı oluyor ya biraz bu yüzden istiyorum.Biraz da kız çocuğu koruması kollaması , büyütmesi daha çok çaba gerektiriyor erkek çocuğu yeri geldiğinde kızarakta susturabilrsin ama kızların küsmeleri var ya onlara daha naif ve narin bir yaklaşım gerekiyor biraz da bu yüzden istiyorum.

Sağlıklı olması kafidir tekiz de olsa beşiz de, cinsiyet ayrımı yapmayacağım konusunda eminim.

Aslında daha cezbedici olmasından ziyade bir erkek cocukla babası arasında ki ilişki belli bir yaştan sonra daha resmi bir hal alıyor ama kız çocuk 30 , 40 kaç yaşında olursa olsun hep babacı oluyor ya biraz bu yüzden istiyorum.Biraz da kız çocuğu koruması kollaması , büyütmesi daha çok çaba gerektiriyor erkek çocuğu yeri geldiğinde kızarakta susturabilrsin ama kızların küsmeleri var ya onlara daha naif ve narin bir yaklaşım gerekiyor biraz da bu yüzden istiyorum.

Insallah cocugunuz olur da bunlarin genellemeden ibaret oldugunu anlarsiniz :) her cocuk kendine has ozellikleriyle kendini bi sekilde sevdiriyor Bazi baba kizlarin da mesafeleri olabiliyor. Bazi kiz cocuklari annesine daha duskun olabiliyor. Erkek cocuklari da küsüp bi kosede anlasilmayi bekliyor . vs vs.
Is basa dusmeden anlasilmiyormus malesef :)

Kız evlat öz evlat derler bizde .

Cinsiyeti fark etmez sağlığı yerinde olsun yeter. Ama kız çocuğum da olsun isterdim, aynı kıyafetleri giymek çok hoş olabilirdi.

Kızım olsun annemin ismini koyabileyim

climax'dan sonra yabani'yi kısırlaştırma programına ekliyorum.

kiz-cocuk-bi-farkli_o_33275.jpg

Sanırım erkek olsun isterdim.

Babasına benzeyen bi oğlum olsun isterdim.
Aslında sağlıklı olsun önceliğim o ama.

Geri