Tek Bir Kişiyi Sevemiyorum

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kendimi bildim bileli hiçbir zaman tek bir kişiye körü körüne bağlı kalamadım. Aynı anda birden fazla kişiye gönlümü kaptırdım hep. Bunu kime anlatsam bana hep saçmaladığımı, aslında içlerinden birini daha çok sevdiğimi ve onu bulup onu seçmem gerektiğini söylediler. Ama ben kalbime sorduğumda birinin sevgisi diğerinden fazla gelmedi hiç. Bu meyveleri sevmek gibi geldi bana hep. Hayatım boyunca sadece tek bir meyveyi sevemem ya! Hepsinin ayrı tadı ayrı kokusu var. İnsanlar da bana böyle geliyor işte, hepsinin ayrı bir özelliği var ve kıyaslayamıyorum onları. Bu yüzden de bunu açıkça söylediğim birçok flörtüm benden uzaklaştı çünkü tek olmak istediler. Bu durumu nasıl düzelteceğim ya da düzeltmeli miyim bilmiyorum.
Rumuz: Şıpsevdi

Sevecegin kişi karşına çıkmamış henüz .

Mantıklı... mükemmeli bulmak için herkestekı farklı özellikleri birleştirip kombo yapmiş

3 sevdalılık 7 aşıklıklık ve 5 hoşlaşımlı vê de toplamda 20 küsur flörtüklüğü bıraktım.

Tevbe kapasından yüce yaradanım hepimize geçirmeye nasip etisin...​

"Hayatım boyunca sadece tek bir meyveyi sevemem ya! Hepsinin ayrı tadı ayrı kokusu var."

:dd örnek çok iyi değil mi

her yaradılanı sevmiyorum
kızların güzel olanlarını seviyorum

dimi yaniiii , meyve misali tatlısı ekşisi ohh ( : senden iyisi de yokmuş rumuz şıpsevdi

güzeller içinden
hep güzeller içinde
haha

seven
sevdiğine
sevdiğini söylesin

Geri