Tek bir gece, ya sonra?

• Kullanıcı T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2321 gün önce görüldü
Kimi için normal bir durum. Korku yok. Pişmanlık yok. Anlam yükleme yok. Kimi içinse olay bu kadar basit değil. Sabah tanımadığın bir adamın yanında uyanmak, utanç, panik ve en yoğunundan pişmanlık hissi yaratabiliyor. Tek gecelik ilişkiye bakış açısı kişiden kişiye göre elbette değişiklik gösteriyor. Galiba erkekler için sadece bir macera iken kadınlar için büyük cesaret! Bu ilişki tipini savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama hayatın içinden olduğunu da inkar edemeyiz.

Sadece bir gece birlikte oldunuz. Tanıştınız ve aynı gece kendinizi yatakta buldunuz. Tutku vardı belki ama bağlılık yoktu. Sabah oldu. Uyandınız.

Peki sonra?

Allah'ım korusun.Rabbim herkesin nefsine sahip olma gücü/iç güdüsü aşılasın.
Tövbe ya.

İçkiliydi ki hatırlamıyor :T: içersen olacağı bu :T: yoksa neden yapsın :T:

Hayatının söndüğü andan itibaren sonrasımı kalırmış?

Bakirim ben hadi gorusuruz..

Işid militanı olurdum. O ne öyle tövbe estağfurullah muhabbeti bile yapılmaz Allah yakar. Evlerden ırak.

Çok mu iyi bir şey? Hayır tabiki de. Erkek için gerçekten normal bir şey oluyor. Ama kadınların çoğu pismanlık hissedip intihar ediyor. Bir Anlık o duyguyla oluşuyor her şey ama sonrası hüzün.

gece 2'de yenen ekmek arası köfteyle karıştırılmış konu, daha büyğk pişmanlık olamaz, yanında birde acı biber turşusu gömdüyseniz, sabah klozete oturup tuvaletinizi yapmaya çalışırken %70 olan iphone şarjı bitebiliyor. Sonrasında zaten anal yollara buz torbası koyma isteği de geliyor .p
Dram budur baylar bayanlar

Geri