Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İstanbul Pendik bura bildiğin bir bina odaları 4-5 otel ismiyle satın alıp kiraya veriyorlarKonuyu anlamadım. Lara'daki otelden bahsetmiyor musun? Otel içinde nasıl farklı otel?
Ben de Lara Falcon Otel zannettim ve öyle bir durum olmadığı için şaşırdım. Bu oteli bilmiyorum.İstanbul Pendik bura bildiğin bir bina odaları 4-5 otel ismiyle satın alıp kiraya veriyorlar
Millet yolunu bulmuşBen de Lara Falcon Otel zannettim ve öyle bir durum olmadığı için şaşırdım. Bu oteli bilmiyorum.
Turizm Bakanlığı'nın şikayet bölümüne ya da Türkiye Otelciler Birliği'ne şikayet edebilirsin.Millet yolunu bulmuş
Bu otelin konsepti böyleTurizm Bakanlığı'nın şikayet bölümüne ya da Türkiye Otelciler Birliği'ne şikayet edebilirsin.
Anasayfa | Türkiye Otelciler Birliği
www.turob.com
Hayatımda hiç böyle bir şey duymadım ancak oteli gidip görürsem anlarım.Bu otelin konsepti böyle
Tavsiye etmem bi tereyağı güzeldi.onu da kaymak niyetine yemiştim..hayatımda ilk defa tereyağ yedimHayatımda hiç böyle bir şey duymadım ancak oteli gidip görürsem anlarım.
Tıpkı bana neden doğdun ki sorusu gibi olduNeden olmasın ki
Uyuyamadın galiba araştırdınOteli araştırdım ve Hilton gruptan bir arkadaşa sordum @Yabani
Yorumlarda da belirtildiği üzere apart otel / rezidans / yaşam kompleksi olarak inşa edilmiş bir otelmiş ve uzun süreli konaklama amaçlı olduğu için bu şekilde hizmet veriyormuş.
"Otel içinde otel" diye tarif edince dikkatimi çekti ve ne olduğunu merak ettim. Yakın arkadaşım zaten ve böyle bir otel olabilir mi diye sordum.Uyuyamadın galiba araştırdın
Helalin var doğru olanı buldun.bilgi hayat kurtarır arada"Otel içinde otel" diye tarif edince dikkatimi çekti ve ne olduğunu merak ettim. Yakın arkadaşım zaten ve böyle bir otel olabilir mi diye sordum.![]()