Tek bina içinde 4-5 otel

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dün bu binada geceledim.internette oteli ararken 4-5 farklı otele denk geldim..taksiyle oraya varınca,tek bina içinde ayrı ayrı otellerin olduğunu farkettim.resmen bizimle daş daş geçiyorlar
73DABCC8-F35F-4605-B10C-C5E9AAD7A164.jpeg8E89EDB8-3454-4E9B-9D93-CC8940CFCC78.jpegC7F082B5-B683-4D96-9E96-5DBC29AD3206.jpeg1EFD4AE2-BC48-4DF7-BB37-5B9D4CFEDA1A.jpeg

Konuyu anlamadım. Lara'daki otelden bahsetmiyor musun? Otel içinde nasıl farklı otel?

İstanbul Pendik bura bildiğin bir bina odaları 4-5 otel ismiyle satın alıp kiraya veriyorlar
Ben de Lara Falcon Otel zannettim ve öyle bir durum olmadığı için şaşırdım. Bu oteli bilmiyorum.

Mutfak Restoran ve diğer ortak kullanım alanları tek miydi? Her sözde Otel'in kendi alanları mı vardı?

Elit Perla palas kopleksin adı.
Adamlar Sabiha Gökçen havalimanına yakın olsun gelen geçen kalır diye bina yapmış.

AVM gibi düşün. İçinde Kayseri mutfağı da olur ranchero Meksika restoranı da. LCW de olur Vakko da.

Binaya rezidans mantığıyla da bakabiliriz. İnsanların evi de var ofisi de.

Bu tarz şeylere çöküşten önce çok özendiler. Nerden öğrendiler kimi örnek aldılar bilmiyorum. Doktor ofisleri var mesela. İntermed dıştan baksan özel hastane. Aslında değil. Muayenehanelerin olduğu işhanı gibi. Adam laboratuvar, danışma, ortak alan kat hizmetleri gibi hizmetleri de veriyor. Bunlar ya kiranın içinde yada aidat olarak ayri alınıyor. Yani aslında herkes bireysel takılıyor. Yarın gelmiyom dersin gelmezsin. Bu akşam geç cikacam randevularım var dersin calismaya devam edersin.

Oteli araştırdım ve Hilton gruptan bir arkadaşa sordum @Yabani
Yorumlarda da belirtildiği üzere apart otel / rezidans / yaşam kompleksi olarak inşa edilmiş bir otelmiş ve uzun süreli konaklama amaçlı olduğu için bu şekilde hizmet veriyormuş.

Oteli araştırdım ve Hilton gruptan bir arkadaşa sordum @Yabani
Yorumlarda da belirtildiği üzere apart otel / rezidans / yaşam kompleksi olarak inşa edilmiş bir otelmiş ve uzun süreli konaklama amaçlı olduğu için bu şekilde hizmet veriyormuş.
Uyuyamadın galiba araştırdın

Geri