Tek başına korku filmi izlemek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şu an kafayı yemiş olabilirim

Ay ben korkarım izleyemem.

Bunlar ruh hastası. Normal değiller bunlar.

gündüz izleyeyim diyorum, olur olmadık seslere takılıp, biri bin yaparım diye endişeleniyorum.
gece zaten hiç izleyemem, tüm ışıklar açık olsa, tülün hareketi rahatsız eder beni.
öyle de tırsağım.:D

Alacakaranlık Kuşağıyla , Freddie'nin Kabuslarıyla büyümüş nesil için bir şey ifade etmez.

En son 10 sene önce izlemistim.
Tövbeliyim.

Korku filmleri ile pek aram yok ancak tek de olsam izleyebilirim, sorun olmaz.

Kedi ne güne duruyor da, korku kategorisinde ben daha çok film beni izliyormuş gibi hissediyorum. Özen gösteririm, üzerime düzgün bir şeyler giyerim.

Nerede eski jump-scare'lar...

demirden korksak
pisiklete binmezdik
hayret bişeysiniz

tek başına keyfi olmuyor. arkadaşlarla evde toplanıldığında muhabbet sonrası hadi film izleyelim sözüne, ne izleyeceğiz, hangi tür izleyelim muhabbetine karşılık klasikleşmiş olarak korku yanıtı veriyordum. kendi aramızda espri konusu bu durum. tek izle diyen mi dersin, ben izlemem diyen mi dersin, izleyip yarı yolda bırakan mı dersin. hep darbe vurdular korku filminden. halbuki ortamını ayarladığın, birkaç kişiyle izlediğin ortalama üstü korku filmi gibisi yok.

Film olduğunu bile bile insan neden korkar ki?

Yaşanmış olaylardan alıntı gerilim / suç filmleri beni daha çok geriyor hatta günlerce üzerine düşünmek zorunda bile kalabiliyorum.

Vakit bulup da aşağıdaki film serisini daha izleyemedim ancak izleyip yorum yapmaya çalışacağım.

Tek başına izlemem mümkün değil.. saçma sapan korku komedi filmlerindeki o gerilimde bile tek isem korkabiliyorum..

o kadar siradan oldu ki bu korku filmleri. aha bak, yazayim bir seyler. simdi terk edilmis, uzerinde simsekler cakan ve kara bulutlar olan yikik dokuk bir eve girmisler ve karanligin ortasinda bir golge gormusler. yaklasmislar ve salonun ortasinda, basi one egik oturan yasli bir kadin gormusler.

bu durumda ne yapilir?
a. just leave it there and get the hell outta there
b. oh, i wonder what's wrong. lemme get a closer look

a=hayatinizi kurtarir
b=hayatiniza tukurur ve korku filmi baslar

Geri