Tek Başına İçen Adam

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Muhabbet etmenin mecburiyeti olmadan biraz da kafasını dinlemek aynı anda da dağıtmak için masaya oturmuş adamdır.

İyidir böyle adamlar, zararsızdır, yalnız içecek ve kalkıp gidecektir dışarıdaki yalnızlığına doğru.

var boyle bir tanidik. dert sahibi bir adam. her gün 35 lik yekta, iki tane de ekstra çakar. eski bir kurt. buradaki herkesin bir aksam ziyaret etmesini isterdim kendisini. onu taniyan, masadan baska bir insan olarak kalkıyor.

damarina basmayin bu adamlarin. ondan daha buyuk bir derde sahip olmadıkça, hic bir konuda dikkatini cekemezsiniz. ki ondan daha buyuk bir dert galiba yok. en fazla aynıları yasamaniz lazim.

bu insanlar farkli insanlardir. tehlikeli adamlardir. hem yurek sahibi olurlar, hem şakasız yasarlar. cok severler, cok...

Kesinlikle en mutlu adamdır .

Gizemli görünür.Aynı eylemin kadın versyonu söz konusu olduğunda kadın asla rahat edemeyecektir.

Çok güzel bir eylemdir.
İki insanın her zaman konuşması gerekmez bunun bilincinde olup kafa dinginliğiyle içilebilecek insanın olması da güzeldir.

zamanında , 1 adet buzbağ alıp "sadri alışık" ın siyah beyaz filmlerini izlerken yapmışlığım vardır , bossonowaaaaaaa

Mutluluğu kadehlerde aramak
Hele hele yalnız aramak
Kaybetmiş adam profilidir.
Topluma kazandırmak gerekir.

çay kalabalığı kahve yalnızlığı severmiş

bi kahve borcun olsun

Açacaksın anısı olan bir filmi, acıdıkça yudumlanacaksın, yudumlandıkça acıyacaksın. Gözlerinden yaşlar süzülecek kimseler görmeyecek, rahatça ağlayacaksın.

Bir arkadaş yapıyormuş böyle, iyi geliyormuş.

Bazı bazı, bu tür içten yazılanları görünce (konudaki yorumlar) diyorum ki; ne güzel ya, ne güzel ki böyle düsünen güzel adamlar var ve dünya, işte böylesi ince düşünen, üzülmesini bilen ve acısının bile son demine kadar tadına varan adamlar için dönüyor. Hep varolmalılar.

Canım babam.
Yüzdeye vuracak olursam %70 tek başına içiyor, son 5-6 yıldır falan.

Çoğunlukla yaptığım eylem. Arkadaşlarımızla konuşmanın, paylaşmanın yanı sıra en çok da kendimizle konuşmamız gerekmez mi? Dert listemin kabarık olduğu zamanlar bunu kendime adet edinmiş, başkalarının anlayamayacağı ve anlatamayacağım hisleri alkol masasına yatırıp göz göze gelmek, konuşmak, beraberinde sigara yakmak, bazen telefon rehberinde göz gezdirmek, "neden" sorusunu sormak, küfür etmek bazen, bazen de küfürün hemen ardından aslında neler istediğini söylemek kendine. Tek başına içen bir kimsenin amacı kafa bulmak yada eğlenmek değildir. O konuşmak istiyordur. Şarkı söylemek istiyordur içinden geçen renkleri anlatan. Ne yani yoksa Zeze'nin de dediği gibi "insanın içinden de şarkı söyleyebildiğini bilmiyor muydunuz yoksa?"

Kafamın içindeki gürültüyü dizginledikten sonra kalkmaya yakın kavgaya tutuşurum kendimle, bazen de söverim.. Ve bir dahaki sefer kaldığım yerden devam ederim.

Yalnızlığın dibini yaşıyordur.

Bu forumda bir yerlerde Sanal Meyhane konusu vardı gecen aradım bulamadım bilen varsa bi link ne guzel olur.

Geri