Tehlikeli Günlük.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Terk-i diyar eylesem olmaz kalsam herşey sabrımı zorlar ne yapacağımı bilemedim..

FDD94D36-006E-4BAF-896B-3B823059B35C.jpeg
Kendinize değer verin.
fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir..

Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin..

Taşlanarak öldürülen kadın son nefesini vermeden önce kendisine yas tutan şeytana dönüp sorar neden ağlarsın..şeytan gülümsedi söyle bana kadın şeytan mı daha kötü İnsan mı kadın sustu..

Cebimdeki para gibisin bugün benim yarın ellerinsin..5D9DC2AE-B641-4164-BB0A-BAB4BC5C7F34.jpeg

Kardeşim 99 doğumlu o zamanlar lise 1’e giderdim annemin hamile olduğunu sadece ablam biliriyordu utanıyordu bizden 16 yaşında evlenmiş 40 yaşına geldiğinde 5 çocuğu var kendini yaşlı zannettiği için ayıplarlar diye 6cı’yı saklamış bizden bir gün sabah 4 gibi kalkıp acil hastaneye gitti 07:30 gibi geldiğinde kucağında bir bebek hiç sormadan okula kaçtım yolda giderken herkes sordu soruşturdu bir kardeşin olmuş diye hala inanmıyor kabullenmiyordum zamanla alıştık 7ci ayına kadar yaklaştırmazdım yanıma oynamazdım onunla sabah yataktan sürünerek gelir üzerime başını koyar yatardı geri iterdim şimdi ise kocaman olmuş iyiki var uzun ömürlü sağlıklı yararlı biri olur umarım..
A5D2381A-D7BC-4025-A533-58AD2BC36158.jpeg

Kafam çalışmıyor bana stres bunalım karamsarlık lazım mutlu olunca kafam çalışmıyor

Geri