Tehdit

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Şimdi ben lise 1 deyim okulun orta dönemleri Sercan diye bir çocuk bana aşık olmuş. Geliyorum hergün masamda çiçek (1hafta boyunca yaptı) neyse geldi biraz konuşabilir miyiz dedi (esmer uzun boylu ideal) tabi dedim okulun bahçesinde gezerken bir kız geldi yanıma lise sondan "Sercan biraz gelir misin" dedi.
Sercan tatsızlık çıkmasın diye gitti. Ben herşey den Bi haber geziniyorum neyse.
Son ders o kız benim sınıfıma geldi ve bana şöyle dedi. "kızım bak seni harcarım Sercan dan uzak duracaksın" dedi.
Bende ona "yakınlaşmadık ki uzak durayım dedim" kes lan dedi. Tabi ben korkuyorum kavga hiç sevmem zaten fiziksel de çökerim et yemiyorum Sjssjj

Neyse bana "çıkışta senle görüşcez" dedi.
Son 1 ders ve ben tutuştum ya dayak yersem? Korkusu ile yanaklarım kızarmış korkudan öyle böyle derken ders zili çaldı ve okul bitti. Çantamı aldım çıktım..
Kız 6 tane arkadaşı ile karşımda oysa tek kendi bana vursa düşerim zaten salak :d
Neyse bana bir daha sercanın yanında görecek miyim seni diye bagırdı. Diğer kızlar zıplamaya hazır üzerime ben hebele gübele derken ordan Himen Sercan koştu geldi. Kız bunun eski sevgili imiş. Sercan " kızı rahat bırak ben ondan hoşlandım onun bana bir eğilimini görmedim" dedi. Kız "biz senle sevgiliyiz ne saçmalıyorsun Sercan! Dedi
Sercan" o eskiden Di artık seni sevmiyorum" dedi. Ben uçtum. Yoksa bu ayrılık bana patlayacaktı.
İlk tehtiti ozaman almıştım.. :d

"elinden geleni ardına koyma" diyeceksin. sıradan tehditleri savuşturmanın en iyi yolu budur. kriminal olanlardan bahsetmiyorum, yanlış anlaşılmasın. o tarz tehditlerin muhatabı resmi kurum ve kuruluşlardır, suç duyurusunda bulunulmalı. saçma sapan olanlar vardır ya, dedikodu içeren. şöyle yaparsan şu bilgiyi salarım, şunu yapmazsan şunu söylerim... "ateş olsan cürmün kadar" diyeceksin amaaaaa.... koca bir ama var, karmaşayı göğüsleyecek çelik sinirlerin olacak. o yüzden sinirlerimize iyi bakalım, saçma sapan şeylere yormayalım, tşk

Cevap vermeyince daha çok ayar oluyorum neyse ziya.

Tehdite başvuran insan benim gözümde zavallı ve güçsüzdür. Sorun varsa ortada medeni bir şekilde çözüme ulaştırmaya çalışılır ancak çamura yatan ve çirkefleşen insanlardan hiç hoşlanmam.

• Beğen
Tepkiler: ne
Sürekli her tartışma sonrası mahkemeye veririm, vereceğim (hiç verilmez) diye tehtid edenlerde var.
Tehtid durumları takıntılı duruma dönüşünce ciddiye almak gerekiyor. Boş üfürükçü çok ama her zaman dikkatli olunmalı, özellikle kadınlar.

Forum da bir uye tehtid etmişti. Real de buluşup kozları paylaşalım dedim. Delikanli cocukmuş tek geldi. Sonra adamla oturup tavla oynadik.

Zkrm belani.
Bu ne ya?

Geri