Konu ile bir ilgisinin olmadığını ve özel bir merak olduğunu yazdım zaten. Niye şimdi konuyu sulandırıyorsun.Benim ne iş yaptığımın konu ile ne alakası var? Sen ver sorulara cevap, bak herkes bekliyor. Ama senin görevin konuyu sulandırmak.
Konu ile bir ilgisinin olmadığını ve özel bir merak olduğunu yazdım zaten. Niye şimdi konuyu sulandırıyorsun.Benim ne iş yaptığımın konu ile ne alakası var? Sen ver sorulara cevap, bak herkes bekliyor. Ama senin görevin konuyu sulandırmak.
Sen konuya gel daha iyi. Benim işim o kadar merak edilecek bir şey değil. Hadi canım saadete gel.Konu ile bir ilgisinin olmadığını ve özel bir merak olduğunu yazdım zaten. Niye şimdi konuyu sulandırıyorsun.
Şimdi herkes merak etti ve ne cevap vereceğini bekliyorlar. Bir de Selfi atarsan, sana buradan birini bulacağım, ama resmini görmek istiyor önce.Sen konuya gel daha iyi. Benim işim o kadar merak edilecek bir şey değil. Hadi canım saadete gel.
Senden başka meraklı Melehat yok. Bak konuyu gene sulandırdın ve herkes tanıyor seni hatta birisi seni çevire çevire dövmek istiyor bilesin.Şimdi herkes merak etti ve ne cevap vereceğini bekliyorlar. Bir de Selfi atarsan, sana buradan birini bulacağım, ama resmini görmek istiyor önce.
Fetöcü olmadıklarını nereden biliyorsun? Neye göre karar verdin?Atatürk'ün askerleridir. Yeminleri de o yöndedir. Zoruna giden düşünsün.
Git başımdan kardeşim biz seninle anlaşamayız bu konuda, kavga ederiz.Fetöcü olmadıklarını nereden biliyorsun? Neye göre karar verdin?
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.