Tecavüzcüler

Konu sahibi son olarak 2264 gün önce görüldü
Az önce okuduğum bir haberle çıldırdım,ne hale geldik ne kadar çoğaldı bu pislikler.Tarif edemeyeceğim duygular içindeyim neden bu yaratıklara gerekenleri yapmıyorlar.Allah ıslah etsin silinsin gitsinler.

İşkence ile yavaş yavaş öldürülmeleri gereken yaratıklar.

Yaptıkları iğrenclikle -kadinin,çocuğun ya da her neyse- alacakları 5 dakikalık zevkle sadece cinsel olarak s*kmek değil, kişinin hayallerini umutlarını psikolojisini geleceğini sikmektedirler.(Burası için afedersiniz.) Ve bu bir insanı öldürmek gibidir. Ben ceza konusunda şu yapılmalı desem hafif kalır. Yetersiz olacaktır her şey.
Keşke dünya bu pisliklerden temizlense.

En kötüsü bu tecavüzcülerin bu kadar az ceza ile kurtulmaları değil o olayı yaşamış insanların bir daha bu pisliği unutamamaları, psikoloji denen şeyin bir daha düzelemeyecek olması... Tecavüzcüyü asalım, ne bileyim en kral işkenceleri yapalım ama geride bıraktığı enkazın telafisi yok.

Siz stockholm sendromlu olanlar, tecavüzcülerinize aşıksınız. Bana bıdı bıdı yapmayın! :T:

Bir anne kanser bir evlat daha bebek.
Ve sapık bir canavar.

Bu adamı idam hafif kalır.
En ağır psikolojik işkenceler yapılıp
Benim öldürün artık diyene kadar devam edilmeli.
Ne desem sinirim geçmiyor.

Bu durum artık gerçekten tartışılmalı. Gerekli caydırıcı yaptırımlar derhal uygulanmalı. Durum vahim ülke bok içinde kalıyor artık uyanmalı.

İçimden nefret kusmak geliyor bu yaratıklara, umarım tez zamanda belalarını bulurlar.

Bunlar için eğer dogru düzgün bir ceza gelmezse daha çok devam edecekler.Çünkü bunlar insan değiller, onlar insansa ben insan değilim.

Geri