Tecavüz Kadınların Suçudur

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Tecavüz bizim ülkemizde zihniyetle alakalı bir durumdur. Bir kadın askılı veya mini giyiyor diye yollu denmesi sorunun temel sebebidir.

kadinin sucu diyelim ya esegin damacanin ördegin gunahi neydi abazan kayniyor turkiye

hırsızın hiçmi suçu yok derler

aslında kadın değil keçiboynuzuyuz biz.aklıma geldi.

bence çok doğru birşey katılıyom yani
kadınlar kendi kendilerine tecavüz ediyolar sonra suç erkeklerin oluyo
kızlar kendinizi samanlığa atmayın lan
ldmgmdf

Vidyoyu izlemedim umrumda da değil,nefret ediyorum bu düşünceden. "Tecavüz kadınların suçu" hayır efendim ben bi kadına bunu yaptı isem bu benim suçum bu benim hayvanlığım.
Kendimi düşünüyorum ya, birine tecavüz etmeyi kafamdan geçiriyorum . neden tecavüz ,çünkü istemiyor rızası yok. Ben neden istedim açık giyiniyordu g.. Başı ayrı oynuyordu bilmem ne. Yok abi bunu yapacaksam kafama koydu isem tepesinden tırnağına kapalı giyinene de yaparım babamın kızı olsa yine yaparım. O zihniyette bi insansam(!) . yerler öyle işi.

Canlarim benim yaa , nede guzel.ustlenmisler sucu ,

O degilde videoda carsafli hatunun ellerindende etkileniyolarya dicek laf kalmiyo..

evet tecavüz kadınların suçudur :p
bu kadınlar neden var, herşey bu kadınların başının altından çıkıyor
erkek milleti temiz saf

Vidyoyu izlemedim umrumda da değil,nefret ediyorum bu düşünceden. "Tecavüz kadınların suçu" hayır efendim ben bi kadına bunu yaptı isem bu benim suçum bu benim hayvanlığım.
Kendimi düşünüyorum ya, birine tecavüz etmeyi kafamdan geçiriyorum . neden tecavüz ,çünkü istemiyor rızası yok. Ben neden istedim açık giyiniyordu g.. Başı ayrı oynuyordu bilmem ne. Yok abi bunu yapacaksam kafama koydu isem tepesinden tırnağına kapalı giyinene de yaparım babamın kızı olsa yine yaparım. O zihniyette bi insansam(!) . yerler öyle işi.

Keşke videoyu izleseydin bu söylediklerinin hepsini hayvan gibi bir ironiyle videoda anlatılıyor zaten Reaksiyon :dyg::dyg:

Video bende de açılmıyor. Mobilden girenler göremeyecek mi ?

Izlemedim ama bazen evet bayanlarin sucu.

Erkeklere tecavüz akımı ne zaman başlayacak ?

sinirim bozulmasın die ne yazıldı diye bakmadım böyle düşünen bunu düşünen herkimise beyninden tecavüze uğramıştır diyerek yorumlara bakmadan çekiliorum

Video gerçekten çok güzel, çok doğru tespitler yapılmış. Çok beğendim, ders alabilenler varsa ne mutlu

Ama tecavüzün kadınların suçu olduğu noktasındaki gerçek anlamda haklılık payı sadece bir noktada var, anneler lütfen erkek çocuklarınızı yetiştirirken onları düzgün yetiştirin.Onlara kadınlara istedikleri her şeyi yapabilme düşüncesini aşılarsanız yarın coğu tacizci ya da dayakçı belki ke tecavüzcü bir erkek olacaktır.

Geri