Tecavuz hakkinda

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Ya herşleyı bırakında bu tecavüz olayları illa %100 %90 Erkeklerde bulmayın arkadaşım sizde.
Bayanda hiçmi suc yok? Tevşik ediyorlar. Bir caddeye cıktığımızda her 10'kadından 9. Acık saçık bacakları bilmem nesi herşeyi meydanda. Birde dar Pantolon Çıktı başımıza.

Kuran-i Kerim'de boşuna demıyor kadına kapan diye. Erkek nevsine hakim olmalı ama siz böyle giyindikce Erkek ilk önce gözle tecavüz ediyor..

Hemen erkekleri suclayın oh ne güzel dünya. kadında hiç suc olmaz zaten.

Ya herşleyı bırakında bu tecavüz olayları illa %100 %90 Erkeklerde bulmayın arkadaşım sizde.
Bayanda hiçmi suc yok? Tevşik ediyorlar. Bir caddeye cıktığımızda her 10'kadından 9. Acık saçık bacakları bilmem nesi herşeyi meydanda. Birde dar Pantolon Çıktı başımıza.

Kuran-i Kerim'de boşuna demıyor kadına kapan diye. Erkek nevsine hakim olmalı ama siz böyle giyindikce Erkek ilk önce gözle tecavüz ediyor..

Sapkınca bir olayın hiç bir şekilde ve şartta gerekçi olamaz.... Adam sapık adi.şerefsiz haysiyetsiz onursuz, sende buna kılıf mı arıyorsun. Tecavüzü yapan kişi yüzde yüz değil yüzde 1 milyon suçlunun bizzat kendisidir.

Onların giyinişlerinden sana ne kardeşim. O onlarla Rableri arasında...
Hüküm koyucu sen misin?
Sapkınların sapıkların suçlarına bari Allahın hükümlerini.alet etmeyin. Tüm tecavüze uğrayanlar açık insanlarmı? Aç bak...
Anlamak için illq annenize bacı ıza mı tecavüz edilmesi gerekiyor?
Allahım sen bu zihniyeti ıslah et...

Bilgi - İnanç - Eylem

Pardon ama hadi kadinlara bi kulp taktiniz peki bebeklerden nasil tahrik oluyorsunuz ? 3 yasinda cocugun midesinden sperm kalintilari cikiyor, 6 aylik bebege tecavuz ediliyor. Tecavuze bahane bulmayin arkadasim, bunun ASLA ve ASLA bahanesi olmaz. Kimin nasil giyindigi degil nefsinizi nasil dizginlemeniz gerektigini gozden gecirin !

Kim nasıl isterse gezer giyinip dolaşır, bu tahrik oluyoruz lafı tamamen erkeklerin aptal uydurması!

Potansiyel tecavüzcü örneği tam olarak bu işte. Kendi çüküne hakim olamayıp, suçu başkasının kılığına kıyafetine atanlar.

Suçlu %1000000 erkektir. Kadının bir suçu yoktur. O kadın senin hayal dünyanın genişliğinin alamayacağı bir seks partisinden çıkmış da olabilir, sen yine tecavüz edemezsin. Çırılçıplak sokakta gezse dahi, tecavüze kulp bulamazsın.

Bence işe bu noktada el konulmalı, cezaların caydırıcılığı bu noktalarda yükseltilmeli. Tacizin cezasını arttırırsan, tecavüz azalır.

Diğer bir boyutu da cinselliği toplum içerisinde ne kadar ağır tabulara bağlar isen o denli bastırılmış duygular açığa çıkar. Dine bağlamamak da bu noktada şüphesiz ki ahmaklık olur bunu sadece islama bağlamak da ahmaklık olur, sadece "din" e bağlamak da. Dinden kastım sunnisinden, katoliğine geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Toplum içerisinde yıllardır din insanlara o kadar yanlış tanıtıldı ki din tüccarları hocalar tarafından sadece dini öğütlüyor diye tecavüz etmeyen insanlar var. An geliyor, her dinde anlatılan bir hikaye gibi "yasak olan meyve" çekici geliyor bu zihniyetteki insanlara.

İdam çığırtkanlığı yahut insan onuruna yaraşmayacak hadım cezalarını savunmam mümkün değil, ama kişiler üzerinde bu kadar ağır travmalara yol açabilecek olan bir cezanın cezai yaptırımı müebbet hapis cezası olmalı.

Tanımadığı birine saat soran eşini onlarca bıçak darbesiyle öldüren koca "cilve yaptı" indirimi aldı.

Kadına tecavüz edip hamile bırakan adam, zaten bakire değildi indirimi aldı.

Ormanda saldırıp, kadını döve döve soyan, ancak astım krizi geçirdiği için bayılıp yakalanan adam "isteseydim yapabilirdim" indirimi aldı.

Üvey kızına saldıran adam, "kızın ruh sağlığı bozulmamış" raporuyla indirim aldı.

Tecavüzü kameraya kaydeden erkek, eski sevgilisi olduğu için indirim aldı.

Tecavüzcü erkek kadın tecavüzde bağırmadığı için rıza göstermiş sayılır indirimi aldı.

Tecavüz ederken suç üstü yakalanan erkek, henüz tecavüz gerçekleşmediği için "yarım kaldı" indirimi aldı.

Bunlara rızası varmış, fahişeymiş, alkollüymüş, hayatın akışına aykırı indirimlerini eklemiyorum. Bunlar "indirim" mevzunu anlamanız için verilmiş uçuk örnekler. Yani adalet tecavüzcüye indirim yapmak için elinden geleni yapıyor. 14 yaşında kıza tecavüz edip, davalara cübbe sarık ile katıldığı için iyi hal indirimi alanlar var bu ülkede Nasıl bir ülkede yaşıyoruzya ben emin ol rahatsız oluyorumya böyle bir ülkede yaşadığım için :(

Hiç kimse kıyafetinden ötürü tecavüzü haketmez.Bunu asla kabul etmem.

Tecavüz de bir olaydır ve haberler de bunu konu almalıdır.
Toplumsal bir yaradır çünkü.
Bunun da ne dindarlıkla,ne dinsizlikle,ne kadının onu bunu giyip giymemesi ile alakası yok.
Mesele kültürün deformesi,değer addedilenlerin kişinin canı istediği tarafa yontup tersini ise eyleme geçebilecek derecede değersizleştirmesi,yani karaktersizce iki yüzlü davranışlar,cezai müeyyidede yaptırım eksikliği.Toplumsal yozlaşma yaşandığı aşikar.
Anomi adını verdiğimiz bu olgunun nedenleri araştırılmalı.
Mesele a'nın b'ye ya da şunun buna tecavüzü olacak boyutu çoktan aşmıştır.

Tecavüz sonuçta bir kul hakkıdır ve mağdur olan hakkını helâl etmeden, mağdur eden Cennet'e giremez.

Ya iyi ki banlamissiniz küfür edip bir de ben banlanmak istemiyorum bu şey kafalı yüzünden.

Her etki bir tepki yaratıyor. Ama tam kararında etkiler dengeyi sağlar. Misal ; bir insanın başka bir insanla temas kurmaktan korkmaması gerek. Nasıl ki küçük çocuğa parmağını prize sokma dersiniz. Sürekli felaket seneryolarıyla gözünü korkutursunuz ama sonrasında ya yine yapar ya da hep cazip bir fikir olarak kalıp kullanılmaya müsait günü bekler.Yasaklanan, kötülenen durumların cezbediciliği diye bir şey var. İnsanların karşı cinsi ile arkadaşça temas da kurabildiğini bilmesi gerek.
Diğer husus kadının toplumdaki yeri , üstelik en büyük eğitimi de aileden başlıyor. Kadın erkeğini hoş etmekle yükümlüdür, erkek ne yaparsa da olsun evin reisidir gibi yaklaşımlar ( bkz: ataerkil toplum martavalları ) bir anda küçük dağları ben yarattım moduna bürünürler. Afedersiniz ama farkım çüküm o zaman var mı benden ötesi, keyif benim sefa benim modunda bir bireyden çok da bir şey beklenmez. Düzgün yetiştirin. Gerekirse terbiye edin efendim. Yapabileceğin kadar değil, bakabileceğin kadar.

Kafaya bak. Tecavüzcü yegane suçlu değilmiş. Birazcık düşünmek çok mu ayıp ?

Ne tuhaf herkes “Allah belalarını versin”demiş.halbuki her şey o yaratmadı mı?

İdam istedik kaç defa CHP'li arkadaşlar karşı çıktı

Okuduğum kadarıyla, çözüm önerisi olarak sunulmuş, bahsi geçen yöntemlerin tamamı sonucun tek bir tarafını ilgilendiren, kök sebebi ortadan kaldırmaya katkısı olacak olsa da asla tamamiyle yok etmeyecek olan, adeta “marş almayan bir arabayı ittirerek istediğin yere varma” üzerine kurulu öneriler.
Artık yaşamak eylemini, kuvvetle muhtemel, tek şansımızın olduğu bir kumar olmaktan çıkarmanın yollarını aramalıyız. Hiçbir canlı herhangi bir duyguya, herhangi bir duruma, herhangi bir hayata istemsizce maruz bırakılamamalı. Bir başka canlının üzerinde, böylesine bir güce sahip olabileceğine hiçbir canlıyı inandırabilecek ortamlar yaratmamalıyız. Hepimiz suçluyuz. Ta ki tecavüzcünün hatası/cezası/bahanesi gibi konularda ortak paydada buluşmaya çalışmak yerine tecavüze uğrayanın mağduriyetini engellemeyi öğrenene kadar….

Geri