Tebrikler Larien & Sux

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoş gelmiş bebişcik. Bahtı açık olsun, şansı bol olsun, sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum hepinize.:kalp:

@Larien ikinizi de tebrik ederim, sağlıkla ve sıhhatle büyüsün.:kalp:

Doğurdun mu diyorum… doğurdum kuzum diyor….. ne çabuk ya…….koymuş iki elini başının altına binmiş sedyesine geliyor ağzında bi sigarası eksik…. bu ne rahatlık ya………
Hahaha banada ses kaydi atmış sen dinlen konusuruz diyorum yok susmuyor:D
Amaaaa bebis çok tatlı değil mi Annaaaaaaa maşallahhh...

hoşgeldin bebiş! gelişine canı gönülden sevindim, annen ve babanla birlikte güzel bir ömrün olsun :emoji_baby: isim önerim, erkek: forumcan, kız: forumnaz asdjdksks ilk forum şakanı da oggy amcandan yedin böylelikle :emoji_selfie:

ay yok ya ben baba tarafı olmak istemiyorum, oggy dayın diye düzelteyim........

Tebrikler mutlu huzurlu uzun bir ömürü olsun inşallah

Ayy gözünüz aydın zeynoş. annelik çok yakışmıştır eminim. sağlıkla, huzurla, güzelliklerle büyüsün inş. <33

Oyy oyy hoşgelmişşs , nasıl da tedirgin bekliyordu canım kadın ve bu saatten sonra mutlu ve hep bir yanin tedirgin buyuteceksin , evlat bambaşka bir boyut ...
Saglik ,huzur , bereket dolsun yuvaniz bebenizle ... ( anayimmm benn anaaa diye gezersin artik her an ,p )

Hahaha banada ses kaydi atmış sen dinlen konusuruz diyorum yok susmuyor:D
Amaaaa bebis çok tatlı değil mi Annaaaaaaa maşallahhh...
Uslu bebek doğurdu….çok konuşmaz diye ümit ettim ama….
Maşallah çok güzel… Böyle bir çocuk doğurduğu için onunla gurur duyuyorum……..

Lohusalık ve yeni annişlikten güncelleme geldi jdjd

-bu konuyu okumak ve likelamak üç günümü filan aldı, iki likeda bir ağlama sesi duyduğum için konu bitmek bilmedi.
-kızıcım muhabbet kuşu gibi sürekli omzumda. Yakında tepeme de çıkar, kendimde böyle bir potansiyel gördüm.
-cildim ufak kumrallaşmıştı, yeniden beyaz halime döndüm, şükürler olsun kdjd
-arkadan ıh ıh sesi geliyor uyandı galiba :d

Hepinize güzel dilekleriniz ve temennileriniz için teşekkür ediyorum, samimiyetinizi hissettim. Daha güzel günlerini okuyalım birbirimizin diyerek sözlerime son veriyorum:d öpcük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri