Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Agzini burnunu kirarimÇok yaratıcı bir şakaymış, iki gündür güleh güleh bi hal oldum dostlar
Klaus vardı.. adamı forumdan kaçırdın..Ulan madara ettiniz haaa
Yokmu bana varacak bir yigit
Yok be nerde onda oo yurekk. Ben umudumu kestim ondanKlaus vardı.. adamı forumdan kaçırdın..
Gelmiyor artık.
Gelince sizi bir çaya çıkaracam.. bu işe bir büyük olarak el atacağım canım.Yok be nerde onda oo yurekk. Ben umudumu kestim ondan
Baslar yine yas/ayak # diz kapagi vs..ugrasamamGelince sizi bir çaya çıkaracam.. bu işe bir büyük olarak el atacağım canım.
Ayak paça, dalak böbrek falan işleri bitti..Baslar yine yas/ayak # diz kapagi vs..ugrasamam
Mubarek adam. Mubarek dostum. Sahi nerde oAyak paça, dalak böbrek falan işleri bitti..
Görüntülü konuşacaz, pasaport işlerini halledeceğiz.
Pasaportunu ben cikaracam, hediyem olsun.
Bu işi devralan kişiyim, beni dinleyen mutlu olur..
Sözlüğüne yazdım ben birkaç gün önce.. sen de yaz.. adam gelince mutlu olsun.Mubarek adam. Mubarek dostum. Sahi nerde o
Yok be kimbilir kac foruma uye kac kiza yaziyodur. Dusermiyim ben hiccSözlüğüne yazdım ben birkaç gün önce.. sen de yaz.. adam gelince mutlu olsun.