Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden ki ? Kısaltma neticedekonudan bağımsız şu TC olayına uyuz oluyorum.
olabilir ama ben sevmiyorumNeden ki ? Kısaltma neticede
Saygılar bizden.Anladım saygılar![]()
konudan bağımsız şu TC olayına uyuz oluyorum.
İmza..Benim de dikkatimi çeken o oldu. T.C. şeklinde değil de Türk kızları şeklinde ifade etmek daha uygun sanki.
O şekilde de yazılınca farklı bir algı oluşuyor Yelda hanımcığımBenim de dikkatimi çeken o oldu. T.C. şeklinde değil de Türk kızları şeklinde ifade etmek daha uygun sanki.
Terör örgütünün ifadesi de o şekilde olduğu için bana itici geliyor. Mesela bahsi geçen örgüt T.C. askeri diye hitap ediyor bizlerse Türk askeri. Yani T.C. nosunu söylerken absürt olmayan söylem kimi tanımlamalarda hoş olmuyor, kulağa fonetik gelmiyor Sevgili Zana. Neyse Yabani'nin harika konusunu amacından saptırmış olmayayım.Alakası yok
Mesela her hangi bir kamu kuruluşunda yada 182 yi aradığımızda 11 hanelik TC kimlik no girin der yani Türkiye cumhuriyeti nın kısaltması neden itici gelir ki
Ağzımdan aldınTerör örgütünün ifadesi de o şekilde olduğu için bana itici geliyor.
nE? XdxdxdxdTöce qızı puç yo henz ap
nE? Xdxdxdxd