Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şov. hiç gerek yok. tel rehberine kaydet ya da not defterine yaz koy cüzdanına. ne gerek var.Kendi T.C numaranız haricinde de anne-baba-kardeş-çocuk v.s bilmeniz gerekebiliyor ve herkes kendine en kolay gelen yöntem ile ezberleyebilir.
Hastalık gibi acil durumda gerekebiliyor ve o an bakmaya zamanın olmuyor.şov. hiç gerek yok. tel rehberine kaydet ya da nota kaydet koy cüzdanına. ne gerek var.
çok çok düşük bir ihtimal. şov ısrarım devam ediyor.Hastalık gibi acil durumda gerekebiliyor ve o an bakmaya zamanın olmuyor.
Tamam şov olsun, seni kırmam bugün çünkü zaten maçtan sonra çok üzüleceksin. Şov için ezberledim kabul edelim.çok çok düşük bir ihtimal. şov ısrarım devam ediyor.
biliyoruz şov sevdiğini, dayanamıyorsun : )annemin ve kardeşimin tc kimlik numaralarını ezbere biliyorum çünkü şovsa onu da en iyi ben yaparım... kendiminkini 2-2-3-2-2, anneminkini 3-3-2-3, kardeşiminkini 3-3-3-2 şeklinde ezberledim. hepsini farklı zekayla ezberleyecek kadar ŞOVCUYUM. zeka tipim de şovcu. ikna mısın plesk? darısı akşam icardimizin başına...
RAPORLANDIN.biliyoruz şov sevdiğini, dayanamıyorsun : )
Aynen benim de böyle.en basiti ve simetrisi 2 + 2 + 3 + 2 + 2 şeklindeyken, listeye ısrarla dahil etmiyorlar. liste dışıyız.
e şimdi biz tc kimlik numaralarını bile aynı şekilde ezberlediğimiz için aşırı mı kankiyiz? sen, ben ve plesk... şimdi daha da güçlüyüzjhjhs.Aynen benim de böyle.
E bu ezber işte.sürekli kullanımdan ötürü tekrar stratejisinden kaynaklı.
Örtük ezber diyelim.E bu ezber işte.