Tc Kimlik Numarasındaki Sır

Konu sahibi son olarak 3798 gün önce görüldü
TC kimlik numarasının ilk 10 basamağındaki rakamların toplamının birler basamağındaki rakam 11. rakamı veriyor.

Toplami 43 sonu 4 . ama 7 cikiyor teori curudu :w

Telefonumdan Tepetaklak kullanılarak gönderildi

Toplami 43 sonu 4 . ama 7 cikiyor teori curudu :w

bir daha hesapla derim.ilk 10 rakamı topla 11. e elleme.sonra 10 rakamın toplamının birler basamağındaki rakam 11. yi vermesi lazım

bir daha hesapla derim.ilk 10 rakamı topla 11. e elleme.sonra 10 rakamın toplamının birler basamağındaki rakam 11. yi vermesi lazım
5460700778 | 4

Rakamlarin yeri degisik ama toplayinca 43 4+3= 7

yeni bir ömer çel akıl vakasısın dostum dikkat et kanal7 yada trt kapar senide (: artık mekke üzerinde uçan melek videoları sunarken görürüz sonra senide

Öteki de Tc sini yazdı .. :T:
10 haneli uyumsuz bir rakam dizisi yazıp
bak işte olmuyor de çık :T:
Gitanes bocalasın dursun sonra :p

Rakam deistm aynisi deil zaten benzeri ama teori curudu belki 1 rakami yanls yazmsmdr smdi cekileblrsn :w

rakamların yerlerini değiştirmişsin anladık da aynı rakamlardan oluşuyor sonuçta
toplayınca da 44 ediyor yani 1 ler basamağı 4, tc nin sonunun da 4 olduğunu söylemişsin yani tutuyor

diyelim rakamların değerlerini de değiştirdin o zaman o senin kimliğindeki rakamlar olmamış oluyor, yine teoriye tutmadı diyemezsin

ayrıca senin verdiğin rakamlara göre konuştum, 43 demişsin 44 ediyor işte hala neyi savunuyorsun

aklınca da laf sokuyorsun kendi düştüğün durumdan haberin yok :D

Kanıtlanan bir olay teori değildir. :T: İlginç.

yeni bir ömer çel akıl vakasısın dostum dikkat et kanal7 yada trt kapar senide (: artık mekke üzerinde uçan melek videoları sunarken görürüz sonra senide

bakın bu gönderi doğru bir yerde açıldı.ve öznel bir gönderi değil buna rağmen sadece sizden bir eleştiri alıyorsam sorun bende değil sende.İyi takip et beni her açtığım konuya bir kusur bul.bir insanı küçük düşürerek,dalga geçerek eğlenen kişilerde kişilik bozukluğu vardır bence.benim gibi bir insan kavgayı dövüşü asla benimsemeyen,sevmeyen sırf bu sebepten çok kavga ettiğim olmuştur.ne zaman nerde nasıl ne yorum yazacağınızı bilmiyorsunuz.

Geri