Tayyip Yalan mı Söylüyor?

Konu sahibi son olarak 1021 gün önce görüldü
Erdoğan: "Bugün Avrupa'nın en gelişmiş ülkeleri dahi şu aşılar var ya aşılar, bu aşıları ücretle yapıyorlar. 50 sterlin, 100 avro. Bu şekilde para alarak yapıyorlar."

Benim bildiğim hiçbir Avrupa ülkesinde ücretli aşı yapılmamakta.

yanlış biliyorsun. araştırmanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: 0
Ne zaman doğru söylemiş öyle soraydın :D
Başlığın değişmesini rica ediyorum:D

Doğru söylediğine ne zaman şahit oldun deseniz daha doğru olurdu.

Çin almanya rusya babalarınin hayrına mi aşı veriyorlar? Devletler arasında dostluk olmaz menfaat ilişkisi olur

Çin almanya rusya babalarınin hayrına mi aşı veriyorlar? Devletler arasında dostluk olmaz menfaat ilişkisi olur
Buradaki konu, ülkelerin ülkelere verdiği aşının ücretli olup olmadığı değil, devletin aldığı aşıları vatandaşına satıp satmadığı.

Nasıl olsa yalanlarına inanan bayağı bir güruh var arasında. Ben Almanya'da yaşıyorum ve aşı oldum ve para falan da vermedim. Tanıdığınız taksiciler varsa sorun, yaşlı vatandaşlar aşı merkezine bedavaya götürüldüler, ve evlerine de bedavaya.
Bırakın aşıyı Schnelltest dahi bedavaya.

Buradaki konu, ülkelerin ülkelere verdiği aşının ücretli olup olmadığı değil, devletin aldığı aşıları vatandaşına satıp satmadığı.
Şöyle bir iddia var almanyali turk bize aşıları bedava verecekmiş _ bizimkiler olmaz anlaşalim biraz size verelim _ ihale taşeron derken 8 10 dolara bize kitlemisler videosu da vardı _ bulursam atarim

• Beğen
Tepkiler: 0
Şöyle bir iddia var almanyali turk bize aşıları bedava verecekmiş _ bizimkiler olmaz anlaşalim biraz size verelim _ ihale taşeron derken 8 10 dolara bize kitlemisler videosu da vardı _ bulursam atarim
Biz Çinlilerin 1 milyon hediye ettiği aşıyı kendi kendimize yanlış hatırlamıyorsam 10 milyon $'a kitledik elin Almanı neden 10 $'a kitlemesin. Ülkeler arası aşılar para karşılığı verilir ve bu gayet normal.

Ehhh ülke ismi neden vermiyor?
Akkoyunlar siz inandınız mı bu yalana?

İsviçr'de ücretli. @Yabani ye sorabilirsiniz. Ama onlar zaten zengin, ödeyebilirler. 350 Frank'mış.

Geri