Tavuk Parçalamak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Önce Bi konuşurum dertleşirim sonrası cinayet Sjsjsj

Ben de konuşurum ama onu nasıl yiyeceğim hakkında.

Tavuğu evde parçalama devri mi kaldı ya, ha bahçede yakalayıp boğazına bıçak dayıyorsan o başka. O zaman temizlenir, ama tüyünü yolmak uzun iş.
Bizim tavukçu sabit, tertemiz yapıp veriyor.

Bebek gibi değil mi ya... ben kanatlarını tutup oynardım....

Tavuğu evde parçalama devri mi kaldı ya, ha bahçede yakalayıp boğazına bıçak dayıyorsan o başka. O zaman temizlenir, ama tüyünü yolmak uzun iş.
Bizim tavukçu sabit, tertemiz yapıp veriyor.
Burda köy tavuğu satan yerler var temizlenmiş bir şekilde bütün olarak geliyor.

Ete dokunmak..feci sekilde stimulize ediyor insani.
Böyle bir de pat diye vurunca bi ses cikiyo ya.Inanilmaz.
Bicagin keskin olmasi sart.Yoksa eziyet.
Tavugu parcalamak sanat.
Run sen iyi tavuk parcalarsin gibime geliyor.

Ete dokunmak..feci sekilde stimulize ediyor insani.
Böyle bir de pat diye vurunca bi ses cikiyo ya.Inanilmaz.
Bicagin keskin olmasi sart.Yoksa eziyet.
Tavugu parcalamak sanat.
Run sen iyi tavuk parcalarsin gibime geliyor.
Tavuk fabrikasında çalıştım canım, eski mesleğim diyebiliriz.
Tabii 1 gün çalıştım ahaha. Bizim evde bu tür işleri babam yapar, ben pratik yemekler uzmanıyım.
Bak sana kızgınlık vardı hemencecik eridim.. Mart ayı geldi balık burcu ayı :) güzel güzel geçinmek gerek. Öptüm.

Köy tavuğu organik iyi güzel de zor pişiyor. Düdüklü bile hakkından zor geliyor.

• Beğen
Tepkiler: ne
tavukla ne konusuyosunuz arkadaslar kandırmayın bizi….. hayatımda bir kez denedim onda da tavuk bu dğmyaya geldigine pisman oldu. icine bomba koyup patlatsak bu kadar parcalanırdı. cok yazık..hala unutamadım seni tavuk.

2011 yılına kadar tavuğa dokunamıyordum, huylanıyordum. ilk dokunuşum çok mecburi oldu ve hiç hoşlanmadım. bütün tavuk parçalayacak kadar temas kuramam hala, anca parçalanmış hallerini jülyen jülyen keserim, küçük küçük keserim o kadar. benden uzak olsun. bütün tavuk isteyen anasının evinde yesin.

Ananemin lakabı tavuk olduğu için ilkokula kadar kendimi civciv sanıyordum. üstelik babam tavuk yemeği yemediği için (aslında tamamen alerjik) çocuklarını yemek istemeyen koca yürekli adam diyordum kendi kendime hep.

rroar..
Tavuklar hakkında bildigim tek sey, ciginin yalnizca en az 80 der sıcaklikla temas etmesi gerektigi
Anneme anlatamıyorum ki ama.
Dinliyor dinliyor, hı hı deyip lönk diye soğuk suya sokup sokup cikariyor tavugu.
be annecim! yıkıycam diye ne cok bakteriye can suyu oluyosun bi kabullensen sunu

Kasaplar kadar ayrılacak yerlerini tam bilsem keşke. Bu tavuk parçalamayı Masterchef programında yaptırmışlardı..

Geri