Tavuk döner işinde para varmı

K
  • Kullanıcı Kalpsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
merhaba babamla beraber tavuk döner dükkanı açmayı düşünüyoruz beraber işleteceğiz ilk etapta eleman tutmaya gerek kalmadan uzun süre götüreceğiz mevcut kiralar ortalama 750 ile 1000 tl arasında değişiyor bulunduğumuz bölgede. sizce tavuk döner işinde kar varmı? çok fazla gider yok gibi görünüyor sizce riske girmeye değermi bu işi yapan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

et döner varken tavuk döner tercih etmem. hele askerlikten sonra ağzıma tavuk koymuyorum

güzel hizmet para eder her zaman, malzemeyi bol koy, patates kızartması falan da olsun

Bizim mahallede bi tavuk dönerci varr off diyorum. Lezzeti tutturmak önemli olan. Ufacik dükkanda 6 olmadan adam döneri bitiriyor

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Farklı yaparsan mekanı da az güzel tutarsan yerde iyiyse ekmek paranı çıkarırsın. Mesela ben çocukluğumdan hatırlıyorum bi yer vardı domates sosu hep kaynardı ekmeğe dökerdi harika olurdu, dolar taşardı. Farklı lezzetler her zaman iş yapar. Mekanı da güzel tutmaya bak..

Yiyecek işi zarar etmez ama bulunduğun yerde kime hizmet vereceğine bağlı. İşlek yer olmalı, esnafa hizmet vereceksen çeşidi arttırmalısın.

Büyük düşünün, çeşitlendirin iş yerleriyle bağlantı kurun ve siparişi ulaştıracak eve sipariş verecek donanımınız olsun. İnternetten reklamını da yap. Öteki türlü büyümez sadece karın tokluğuna çalışırsınız.

Servisi hızlı tutarsan kazanırsın ..
Avuç içi kadar yiyeceği 45 dakika da önüme koyamayan lokantalara bir daha girmiyorum ..
Vakit nakittir ..

yer kalite hız ve yetenek. kişisel yetenek her zaman önemli
önce bu iş için yaratılıp yaratılmadığını düşünmelisin. müşterilerini nasıl çekebileceğini düşün ve harekete geç. her işte risk vardır unutma, kristof kolombun dediği gibi “Sahili gözden kaybetme cesaretini gösterinceye kadar, okyanusu geçemezsiniz.” :-*

tavuk döner herzaman kazanır , özellikle öğrenci olan yere aç ve öğrenci döner + ayran 2 tl yap

Fazla masrafa girmeden bismillah deyin başlayın.
Fazla Sermayesi olmayan bir iş.Eleman ihtiyacınız olmayacaksa fazla riskiniz yok demek.

Tevekkül et ve başla.

Tavuk döner işi yapacam diyosun nickin kalpsiz. Kardeş
Tavuk döner işi yapacak adamda mangal gibi yürek olacak evvela. Sevecek sevdirecek kendini tam bir heartbreaker olacak. Binlerin sevgisini kazanacak sempatik olacak. Sen nesin kalpsiz. Olmaz o iş

Bulunduğunuz lokasyonun neresi olduğunu bilmeden bir şey söylemek çok zor Kalpsiz.

Ama genel itibrariyle tavuk döner restoranlarının zarar etmesi zor oluyor biraz. Yine de tavuk dönerin yanına et döner koymak ta, toplu halde gelen müşteriler için ideal olur. Çünkü 5-10 kişi halinde toplu olarak gelen müşteriler, arasından birinin tavuk döner sevmemesi yüzünden gidebiliyor.

Bana kalırsa böyle bir işe kalkacaksanız, temizlik ve hizmet çok önemli. En önemlisi de bir farkındalık yaratmak. Mesela ben İstanbul'un Esenler ilçesinde oturuyorum. Menderes Mahallesi Muhtarlığı'na yakın bir yerde, Atışalanı Caddesi ile 363. Sokak'ın kesiştiği alanda Esenler Döner diye bir yer var. Orada dönerin içine bir sos katıyorlar. Formulünü de söylemiyorlar. Coca Cola gibi mübarekler. Soslu olduğu için ketçap veya mayonez kullanılmıyor. Benim yediğim en iyi dönerdir. Bu şekilde farkındalık yaratacak şeyler bulmak gerekir. Daimi müşteri sayısını arttırır. :)

Müşteriyi daimi hale getirecek en önemli şeylerden birisi de yemeğinin ortasında "Başka bir ihtiyacınız var mı?" gibi sorular sormaktan geçer. Ama bir kez sormak kafidir, fazla sıkmamak gerekir.

İyi iş yapmak içinse en önemli madde; kiralacağınız dükkanın konumudur. Cadde kenarı olmalıdır. Öğrencilerin bolca geçtiği yerler olursa tadından yenmez.

Kar marjını arttırmak için; yine de bir tane personele ihtiyacınız olabilir. Dışarıya da kuryecilik yapmak gerekir çünkü. Bir çok döner restoranı, karının bir çoğunu dışarıya verdiği hizmetten sağlıyor. Ayrıca mutlaka yemek sipariş sitelerine de üye olunması lazım.

Alternatif olarak; bir çok şubeleşmiş döner firması da var. Bayilik te düşünebilirsiniz.

Temiz parası var. Tutturursan.​
-Döner Dönmez​
-Üzülme Döner​
-Devran Döner (bkz:devran çağlar)​
gibi isimler düşünüyorum.​

Geri