Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Deriyi sıyırıyorsunSarimsaklidir insallah baska turlu yenmez...
Yabani tarifini de vereydin iyiydi yapardik belki
Deri zaten yagli oluyor birde yagin icine atiyorsun tam obez yapar insani.Deriyi sıyırıyorsun
Sonracığıma parça parça yapıyorsun
Sonracığıma kızgın yağın içine atıp
Kavuruyorsun.
Elin körü kocaya kaçıyor ondan daha kolay yani
Yağlı kağıda koysanda olur kekikli filanYabani derileri dogradiktan sonra baharatlarini koyup bir guzel firinlasak hem daha saglikli hem daha citir olabilir diye dusundum ne dersin?
Evet popişi çok güzel en sevdiğim tarafı birde kelebek kısmıTavuğun o bembeyaz göğüs etinden başka yeri de yeniyor muydu
Aynen kekik kimyon ve kori inanilmaz yakisiyor bu tur yemeklerdeYağlı kağıda koysanda olur kekikli filan
Guzel tabak bende bunu geri cevirememSana özel bi yemek söyleyeyim picatta çok basit
Tok olsamda yerim acı biberli filan
Ekli dosyayı görüntüle 66591
Parmezan peyniri yumurta ile karıştırGuzel tabak bende bunu geri ceviremem
Biliyorum bunu yaptim daha once yinede tesekkurler bilgiler icin...Parmezan peyniri yumurta ile karıştır
Birazda zeytin yağı
İnce kesilmiş tavuk göğsünü önce un’a sonrada o karışıma koy sıcak yağın içinde pişir
Makarna sosunu domates soslu filan kendin yaparsın dileğine göre
Niye yoruyorsun beni töbe töbe baştan biliyorum deseneBiliyorum bunu yaptim daha once yinede tesekkurler bilgiler icin...
Bilmeyenler icin yapmis oldun tarifini kotu mu oldu?Niye yoruyorsun beni töbe töbe baştan biliyorum desene
Kinci D:Sana sad yabani !
Ahaha ben kin tutacak kadar hafizam yok ya birazdan unuturum ne yazdigimi oylede balik hafizaliyimKinci D: