Tavsiye etmediğiniz filmler

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Konu başlığını @Majik ten esinlendim yahut kıskandım da diyebiliriz, ikisi de mümkün. :emoji_stuck_out_tongue:

Okunmaması gereken kitaplar olduğu gibi izlenmemesi gereken filmler de var, neden yirmi dört saatimizin bir buçuk iki saati heba olsun ki?

Önermediğiniz filmle ilgili detay vermek için spoiler butonunu kullanınız, sürpriz olmasın. :emoji_tv:

İstanbul Kırmızısı.

Avm de kitap alışverişi yaptıktan sonra fularımı takıp sanat filmi arayışına girmiştim de... Aşırı anlamsız, yüzeysel, deneysel.

ömerçip, the imam, ev, jug face.. şimdilik aklıma gelenler bunlar.. genelde şişirilmiş holywood ve çoğu türk filmi'de vasat oluyor.

ha bu hırkız biri olduğun gerçeğini değiştirmiyor. @Simeranya

uzak seyirci notu; bence suckerpunch soundtrackleri için yapılmış bir film.. yani ambiyans - sahneler hep müziklere göre..

Ayirmiyorum tek tek. Cekik gozlulerin yaptigi sacma sapan korku filmlerinden uzak durun sadece.

Ölümlü dünyanın finali izlediğim en aptalca finaldi. Film iyi ama final rezilden öte.

Zaten Türk filmi pek izlemiyonuz ama bayi toplantısını sakın izlemeyin

Ben de bu konuya diğer konudaki gibi başlığı yanlış anlayanların yerini doldurmak için geldim...
Yüzüklerin Efendisi serisi harikadır....

Geri