Taverna

Konu sahibi son olarak 644 gün önce görüldü
ne kalmış bir dilim kavun,
ne de derdine içilecek bir glu, gluk..
şeftaliler olmuş kadın
genzim içten yanmalı bir motorun basıncında
küçük dilim, gırtlağıma piston

piston aşşaaaaaa
ve belirdi bir piton..
içim "iyi yerine koy" diyor
geç kaldın kırmızı şortli favi

şimdi peynir yırtılır..

kekemverez,
e ver biraz
bir meze ya da nefes
kekemverez
verem eder beni
her daim; eksik olan çerez

eee1.jpg

Seni yün yumağı içinde pirelerle kaplıyken bulmuştum. Kim bilir annen için kaç saat ağladın.. Avuç kadardın daha o günden benim kızımsın dedim. Halılardan çişini kakanı az silmedik kumu öğretene kadar.. gerçi sonra bahçeye de yapar olmuştun, canın nereyi isterse orası senindi. İnsandan farkın yoktu. Babana mı çekmişsin bilmiyorum. Her zaman asi, her daim yaramaz bir o kadarda umursamazdın. Evden çok bunaldığında kendini her seferinde bahçeye atar diğer bütün kedileri pataklardın. Huysuz bir hanımefendiydin. Gidişine bir türlü alışamıyorum. Hiç bir kedi sana olan bağımı dolduramıyor.. iyi ki doğdun kızım. Ben seni inanılmaz özledim..

Adsz2222.png

"Kötü insanlarla arkadaşlık yapmak, iyi insanlar hakkında kötü düşünmeye sebep olur. — Bişr-i Hâfî (k.s)​

Untitled-1.jpg

Gardaşımla yeni albüm fikirlerini konuşmadan önce şırdan yedik. Üstüne de dibek kahvesi içiyoruz. Türkiye çok güzel..

sdas.jpg

Gardaşımla dertleştik ve ledli sistemini Maraş'a hazırladık. Sohbetimizin sonlarına doğru düğün davetiyeleri ile ilgili konuştuk. Türkiye çok güzel...

Geri