Tatilde çalışmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tatil anlayışı kişiden kişiye farklılık gösteriyor ve özellikle işini çok sevenler için tatilde çalışmak da keyif verebilir.

Yaz ayları tek tatil seçeneği gibi görünse de çoğu kişi için tatil demek; deniz-kum-güneş değil ve kış tatilini daha çok seven ya da kültür seyahatlerine meraklı çok insan var. Aynı zamanda yılın on iki ayı tatil yapma özgürlüğü olanlar için hangi ayda tatil yapıldığı anlam ifade etmiyor.

Uzaktan çalışma imkanı olanlar ise hem tatil hem iş takibi konusunda çok daha avantajlı olabiliyorlar. Burada önemli kıstas, iş ile dinlenmeyi birbirine karıştırmadan zamanı doğru planlamaktır.

Adli tatilden önce 17 gün izine ayrıldım. Yok abi cehennem sıcağı gittiğime pişman oldum. Obayana gibi geldim. İşte de evde de serin klima önünde olmayı yeğlerim. Adli tatil mis gibi iş de az o yüzden çalışmak daha iyi. :)

Adli tatilden önce 17 gün izine ayrıldım. Yok abi cehennem sıcağı gittiğime pişman oldum. Obayana gibi geldim. İşte de evde de serin klima önünde olmayı yeğlerim. Adli tatil mis gibi iş de az o yüzden çalışmak daha iyi. :)
İş azsa para da azdır :d. Ben de adli tatil öncesi ayda bir asılırım işe, birikmiş vekalet ücretlerini vs toplarım ki adli tatil rahat geçsin.

O sırada 3 aylık tatilde benim bünye:

8krdnsp.jpg

Yavaş yavaş kırıyorum bu durumu. He acil durumlarda yine bir köşeye oturup bilgisayarı açıyorum maalesef.

Kişinin kendi işi olunca tatillerde bile çalışabiliyor.

Geri