Tatilde bile erken uyanmak

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Tatil olmasaydı keşke uyandım ise gideyim bari dedirten şey..

Çocukken de hafta sonları erken kalkar çizgifilm izlerdim. Büyüdüm hala izin günlerimde erkenden kalkıyorum. Çıldırmış olmalıyım, zira uykuya fazlasıyla ihtiyacım olan bir dönemdeyim.

tatil falan fark etmiyor, çocukluktan kalma bir alışkanlık benimki. gün doğduktan sonra uyandığım zamanlar sayılıdır.

hiç uyku sorunum olmadı, bünye sağlam demekki gece 3 dede yatsam 7de ayaktayim :/

Hem alışılagelmişlik hemde gün aydınlanır aydınlanmaz tepende biten 2 koca pandacık, el mecbur :)

Bu ben :) 2 güncük haftasonumda bile sabah 8de gözlerim acılıyor

Uyaninca uyumak icin zorlamayin, sacmalamayin. Tatil demek uyku demek değildir. Hafta içinde zaten bünyeniz bir uyku duzenine alışıyor. Gün icinde rutin yemek saatleri ve calisma saatleri ve hep ayni vucut hareketleri. Hafta içi yapilan birbirine benzer seyler beyni kucultur. Hafta sonu uyumak yerine, hafta icine benzemeyen aktiviteler yapin ki beyin calissin. Dikkat edin emekli olana kadar hep ayni seyi yapan devlet memurlari emekli olunca sudan cıkmış balığa dönerler, aptallasirlar. Cunku otuz sene boyunca beyin hic calismamis. Hep ayni seyi tekrar ede ede beyin kuculmus. Hafta sonunu en azindan farkli kılarak beyninizi ve vucudunuzu körelmekten uzak tutun. Kendinize iyi bakmazsaniz emekli olunca argo butonu yersiniz kusura bakmayin.

Babama çocukken bu konuda kızardım ya nasıl adamsın hafta sonu erken kalkıyor diye artık ben de giderek babama benziyorum.

Mis gibi 11:00 e kadar uyurum. Sonra da günün yarısı zaten bitmiş olur ve hafta sonu için düşündüğüm hiç bir planım gerçekleşmez.

Yoğun çalışmaya başladığımdan beri düzenimi bozmamaya çalışıyorum. Uyku problemi yaşayan biriyim. Bir düzen oturtmam zor oluyor, oturtunca da tercihen bozmuyorum. Tatilde maksimum bir saat daha fazla uyumaya çalışıyorum.

Hiçbir koşulda geç kalkma huyum yok ve güne erken başlamayı seviyorum.

Geri