Tatil için Yunan Adalarını tercih eden Türkler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sorsan, Yunanlıları denize döktük diye övünürler, milliyetçi olduğunu iddia ederler. Turizm cenneti Türkiyede tatil yapılacak yer mi yok?
kralspor23.jpg

Pes artik, simdi de insanlarin nerede tatil yaptiklarina gore mi elestirecegiz?
Baska bir ulke gormek istiyor olamaz mi? Ya bi rahat birakin insanlari, istedikleri yerde tatil yapsinlar, bize ne

Suriyeliler bizim ülkemizde neden Tatil yapıyorlar ?

Tarih boyunca Türkleri sırtından bıçaklamamışlarmıydı ihanetleriyle ?

Doğru yolda olan insanlar, işte onlar, o güzelim topraklara gidiyorlar. :k1:​

Ülkemizde yerli/yabancı turisti kazıklama politikası vardı birkaç sene evvel şu turizmin çok iyi gittiği günlerde. Şahsen hemen karşımdaki adaya gidip farklı kültürleri de deneyimlemek varken bir otele tıkılıp dünyanın parasını vermek istemem.

Fekat Santorini gidilmeyecek gibi değil, ben gitmedim ordan biliyorum

Türkiye'ye uzaktan bakıp sadece tatil amacıyla gelenlerin düşüncesi galiba.
Normal.
Ben de Avrupa'da yüksek yaşam standartlarıyla bol bol para kazansam,bol bol tatil için Türkiye'ye gelirdim sanırım.

Annemle teyzem gidecek. Benim Marmaris'e gitmemi bekliyorlar kardesimi bana birakip gidip gezip gelecekler.

Yahu milliyetçilikle ne alakası var ya :D
İnsanlar eşleriyle arkadaş çevresiyle yeni yerler gezip görmek istiyor. Bu konuda neyin milliyetçiliğini yapacan?

Senin mantığınla bakarsak Erdoğan yüzünden Avrupa da ve Ortadoğu da kavgalı olmadığımız ülke kalmadı kimse yurtdışına gitmesin mi :)

Mükemmel hayat standartlarında yaşayan milletin astronomik rakamlardaki maaşlarını nerede harcadığı önemli tabi.

Bizi kıskanıyorlar dediği ülkede yaşayıp, € olarak maaş alıp üstüne böyle bir konu açmaya cesaret edebilmekle aynı sebepten. Bazıları sınırı zorlasada insanlar özgür, istediklerini yapabilirler.

Bodrumda bir lahmacuna 100 tl vermekten daha mantıklıdır herhalde yunan adasına gitmek..
Hiç gitmedim ama gitmek lazım, içimde sanki bir yunan yaşıyor

O yunan adalarının çoğu da bir zamanlar bizimdi.

Turistler senin ülkene gelmiyor yunanın adasına gidiyor diye neredeyse onlara da FETÖ'cü diyeceksiniz.
Adamları sen daha doğru düzgün ''insanca'' ağırla sana gelsinler.

Adamlar mikonos gibi otun bile bitmediği bir adayı mütevazi bir yaklaşımla tabiatını bozmadan en fazla iki katlı beyaz badanalı binalar yaparak turizme açmışlar. Sahili tertemiz tutmuşlar, ha keza santorin ve diğerleri...
Bizim uzun gölümüz var diye övünüp dururuz, oysa insanlarımızın gözleri o kadar aç ki; gelen turistleri söğüşleyeceğiz diye neredeyse gölün içine bile apartman dikecekler.
Ondan sonra turist gelmiyor,
Gelirse şaşarım.

Ege ve Akdeniz'de soygun gibi uçuk fiyatlara tatiller yapınca Yunan Adaları'nda tatil en uygunu oluyor.. Gidiyorum, yine olsa yine giderim..

Geri