Aleyna1
Gümüş Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
rep ne yaw. ben türkçe bilmek, sen meal etmek)))
ben şaka yaptın sandım :/ yeni nesil forumcusun galiba![]()
bazı forumlarda genelde artık yok reputation (konuyu değerlendirme butonu) terazi şeklinde profil altında olurduda artık onun yerine beğeni butonları var tabi rep alınca ne oluo diceksin üyenin site içersindeki aldığı puan olarak düşün forumca insanların birbirine (oo okadar emek vermişssin konu hazırlamışşın) mayetinde teşekkürünü gösteren nişanebide ilk forumculuk sisteminde konu açılırken alıntı yapıosan alıntıdır die eklemen gereken kurallar vardı rep sistemide üyeyi paylaşıma teşvik etmek içindi nese çok uzattım öle işte
yeni nsl formcu değilm değrlendrme butonuda vr ayrıca yukrda
pylaşmlrı açp okudgn için tşkkr edrm, okundkça araştrp eklememn zahmeti kalmıyokyf veryo aksne
ayrıca alıntı ypmaynmı vr sankisenn gbi gzzl yormlr yapmk pylaşmda bulunana yetri teşvk gazı vryo ztn değrlndrmesnde olr
zhmt edip bkp yormda bulnyosn ddüşncelrn dha önmli die dşnyorm
![]()
owww yanlış anlama sakın beni sen neden alıntı yazmadın die bişi demedim k.bkma (: sanırım yanlış anlatmışım kendimi tabiki herkez alıntı yapıyor ben örnek verdim yani