Taş gibi Yada At gibi Hatun DerİZ BİZ ERKEKLER Peki Ne demek isteriz acaba ?

Konu sahibi son olarak 1249 gün önce görüldü
Taş gibi Yada At gibi Hatun DerİZ BİZ ERKEKLER Peki Ne demek isteriz acaba ?

gcube.milliyet.com.tr-.-Detail-.-2017-.-01-.-20-.-en-guzel-15-at-at-cinsi-at-1603594.jpg.jpg

At ile Kadın arasında ne ilişki vardır acaba ?

Yada Taş ile kadın arasında ?

images

Ben taş gibi yada at gibi hatun dediklerime direkt olarak taş gibi yada at gibi olduklarını belirtmek için diyorum. Net ve düz bir erkekim.

Hatem

Sen taş gibi yada at gibi hatun görünce aslında ne demek istiyorsun?

Mastor ben taş yada at gibi bir hatun görünce dilim tutuluyor. Abla o şey size mi ait diye sorasım geliyor sadece.

iltifat ediyoruz işte :D bana deseler at gibisin yada taş gibisin diye eywallah derim yani.

Hatem imzandaki amaç ney merak etmekse merak ettim :D

At asil bir hayvandır kadinlarda öyle asil :D saçmaladım iltifat için aynen arkadaslar aciklamayi yapmis zaten :D

Taş gibi denmesinin sebebi genelde fiziksel anlamda iyi olanlar için söylenir ama At gibi denmesinin sebebi başka olabilir.

fiziği güzelse, taş gibi
hem boylu hemde fizikliyse, at gibi

Ellediğinde çok sert ise taş, poposuna vurduğunda dıgıdık dıgıdık koşturuyorsa at gibidir. :nopsrn:

Siz erkekler, kadınları bir şeye benzetmeyi seversiniz.Ondan olsa gerek bu tür benzetmeler.

Tas gibi derken vucudu fit ve sıkı demek isteriz.

At gibi derken uzun boylu etli ve orantili boyle albenisi cok fazla karsidan geldi mi aman yarabbi dedirten cinsten.

Ama at gibiler hakkaten cok iyiler. Bi ara at yarisi takip ediyordum.

Sonra bir kis tasindi sokagimiza abi apartmandan bir cikisini gordum. Sanki at yarisinda ati box a yerlestirdikleri gibi aman diyorum size mikemmeldi.

Bide at smile atanlar var ne demek istiyorsunuz acaba ?

Bir ara Serdar Gökalp'in programında en çok duyduğum sözdü kendisi
Pamuk gibi prenses mi olur, prenses dediğin taş gibi olur.
Beyaz atlı prens mi olur, prens dediğinin ferrarisi olur filan gibi bir sözdü Gerisini bilemem

naytbulu reyiz neredesiiiinnn

Geri