Tartıştıktan Sonra Barışmak İçin İlk Adımı Atmak

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Olay yapilmamasi gereken bir durum.
Birkaç sene öncesine kadar biriyle tartistiktan sonra ilk adimi atmak benim için imkansiz gibi bir seydi.
Artık daha rahatim bu konuda. Adimimi atar, tavrina bakar ona gore yolumu çizerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Insanlar tartisabilir, fikir ayriliklarina dusebilir, birbirini kirabilir ama bu verilen degeri degistirmez. Tartismayi zaten sevmem lakin tartismissak hakli da olsam haksiz da olsam konusmaya calisirim, iletisim kurmaya calisirim. Eger hala uzlasamiyorsak herkes yerinde sagolsun der yerimi bilirim.

sayın Ashriel hanim bizi artık istemeyen ve arkadas olarak gören eski sevgiliyi geri kazanma yoluda paylaşırmısınız ;d

ahahaha o bilgi bende yok maalesef hic oyle bir caba icerisine girmedim :yok: giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir taktigine geçiş yapmanizi tavsiye ederim. Aksi halde cabaniz karsi taraftan komik ve bıkkınlık verici görünebilir. Tadinda birakmak lazim :ash:

Güzin abla gibi hissettim kendimi sjxjs

ahahaha o bilgi bende yok maalesef hic oyle bir caba icerisine girmedim :yok: giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir taktigine geçiş yapmanizi tavsiye ederim. Aksi halde cabaniz karsi taraftan komik ve bıkkınlık verici görünebilir. Tadinda birakmak lazim :ash:

Güzin abla gibi hissettim kendimi sjxjs

Painfully ve Sanem yadimci olabilir sanırım bana ;d Dem seninde görüşünü bekliyorum

Hiç kimseye yapmadım
Haklıyken de haksızken de
Yapcamı da sanmıyorum ;d

Tembelim ben

Herkes kendine göre biraz haklı değil midir zaten, önemli olan karşınızdaki insana ne kadar değer verdiğinizde. Eğer çok sevdiğiniz biri ise ilk adımı atın boşverin, zaten gerisi gelecektir.
Bazen bazı konularda erdemli olmak gerekir.
Değer verdiğiniz insanları bir inat uğuruna kaybetmeyiniz lütfen.

atarım , kişinin önemi önemli tabi hayatımda
yoksa umrumda olmaz, bi ömür konuşmayayım çok şey biri değilse

Kendime sürekli telkin ederim;
Seviyorsan git konuş bence, geri kalan küslükler küs kalabilirler.

Tartışmanın sonunda, araya mesafe girecek konuma geldiysek zaten ciddi bir kırgınlık var demektir ve kendi adıma ilk adımı atmam ancak ondan bir adım gelirse de nezaketen geri çevirmem. Böyle durumlarda hiçbir şey eskisi gibi olmayacağı için, sorunları köprüleri atacak konuma taşımamaya özen gösteririm fakat olursa da benim için her şey bitmiş demektir.

Ben forumda tartıştıklarıma kin filan beslemiyorum küsmedimde kimseye, onlar küsmüşse bilemem tabi kimseyle bir alıp veremediğim yok anlıycagınız. barışma filan kimseyle küs değilimki ilk adımı atayım lol :emoji_upside_down:

Geri