Tartışmaya müsait konu kilit

Konu sahibi son olarak 2997 gün önce görüldü
Konuyu kilitlemeden evvel altına yapılan bir açıklama.
Aklima burasi forum ise tartışmanin sınırı neye göre belirleniyor? Diye getiren açıklama.

Bknz : tartışmak tan korkmasalar.

bu da tartışmaya müsait konu kilitleyelim arkadaşlar

Hakaret boyutuna getiren üyeler yüzünden kapatılan konuya yetkililerin müdahalesi sonucu oluşan durumdur..

Tartışmaya müsait konu bahane sözlük konusu olmayan konudur :o

Tartışma ile küfür etmek bir de benim mi haberim yok? Eğer tepkiler küfür yoluyla veriliyorsa bu yaptırım çok normal.

Boyle durumları yönetime girmeden kimse anlayamaz.
Ki ben biliyorum üye olup boyle herşeye savurgan yorumlar yapıp sonra yönetici olanları nasil değişim oluyor.

Forum kurallarını hala ögrenememiş olmak ( Yada işine geldigi gibi davranmak ) , Forum yönetimine ne yapsamda laf soksam diye düşünüp eyleme geçmek, Sapla samanı ayıramamak, Ayrıca Davulun Sesinin uzaktan hoş gelmesi... Forumda Tartışma bölümü ve kuralları mevcutken Bahane sözlüge konu açıp Olayı Önce sohbet ortamına sonrada tartışma konusuna dönüştürmek, Uzar gider,,, Sonrada vay efendim konum kilitlendi, yok konum silindi, yok konum düzenlendi, yok haksızlık yapıldı, yok kasti keyfi yapıldı.. Bitmez..

eger konu kitlenmese birden fazla kisinin ban alacagi, kufurlerin ucusacagi konudur.
kimsenin cani sikilmasin diye tansiyon dusene kadar alinan onlem.

kilitlenmesin de sevmediğimiz her lidere başlık açıp karşılıklı sövüşelim madem dedirten sebep.

Tartışmadan kasıtı ikili atışma ile karıştıran kişilerin her zaman eleştirdiği eylem. kendilerine, tartıştığı konuya hakim olabilenler arasında hiçbir zaman sorun yaşanmayacağını daha önce örnekleriyle gördüğümüz tartışma sürecinde taraflar nitelikten niceliğe geçiyorlarsa bu onların henüz tartışma niteliğine haiz olmadıklarını gösterir. Bu da onların niteliksiz tavırlarını daha fazla uzatmamaları için alınmış önlem.

Çifte standartın yer yer cereyan ettiği, bazen hakkın yerini bulduğu, bazen dağlara kaçtığı, yanıp biten, kül olan mevzuların dumura uğradığı, arada yaşların da kaynadığı, bazı kuruların bundan rant sağladığı, bazı adminlerin kafalarına göre kapattığı, bazı adminlerin görmezden geldiği, konu içeriğinde kendi lehine bir durum varsa müsade ettiği, aleyhine durum varsa ânında kapattığı, konu muhatabı sevdiği biri ise ve o şahsın aleyhine cereyan eden olaylar silsilesi vukû bulduysa müdahale ettiği, ortada şirk hırla gür giderken, hatta yer yer ayıp bilinen küfürler bile havada uçuşurken, onların yanında sütten çıkmış ak kaşık kalan konuların kapatılma başlığı olarak nitelendirilen içerikler bütünü.

Üyeleri sıkmamak adına çoğu zaman müdahele edilmiyor ama herhangi bir üyeden şikayet geldiğinde bu işlem kesin olarak uygulanıyor. Belki de o yüzden çifte standart yapılmış gibi hissediliyor.

Sadece iki konu kapattığımı hatırlıyorum :P

Beğendiğim postlar, bütün durumu ve forum olaylarını açıklıyor, konu kilit. Dağılın!1!! lkjlkjhj
Bkz: Yapacağım tanımı seveyim.

Tartışmak için tartışılmıyor bazı konularda kimi üye dalga geçiyor, kimi üye hakaret ediyor, kimi kendini haklı çıkarmak için diğer üyeleri eziyor, kimi konu ile alakası olmayanı konuya etiketleyip rahatsız ediyor.
Bu durumda devreye adminler giriyor. (: Ve o an kimsenin laf dinleyemeyeceğini bildiği için konuyu kilitliyor.
Herkes kendini haklı gördüğü içinde sorun forum içi yöneticilerde oluyor.
Bakınız: Ben istediğimi yazarım, yaparım, derim bana kimse karışamaz. Ama biri bana laf derse forumu birbirine katarım.

Bazen de adminin sevgilisiyle tartışınca atılıyorsunuz

Bok yazsam siliniyor mesaj.
Bence bu kadar kasmamalı argolar bazen mizahtır. Öyle itici gelen dikkat çeken bir küfür hakaret olmadıkça müdahele edilmemeli bence tabi canlarım

Geri