Tartışmam bile dediğiniz insanlar var mı ?

Konu sahibi son olarak 3054 gün önce görüldü
Cahil insanlarla tartışmıyorum, kendinizi eğitinde gelin. Seviyesiz seviyesiz ne o öyle.

bkz: etme cahil ile muhabbet küstürürsün, silme cam kırığı ile dötünü kestirirsin

bkz: fitbolcu

Benim laf sokup sonra donup cevap verecek sabrim yok insanlara. Ne soyleyeceksem acik acik soyler cekilirim. Anlamiyorsa isine gelmiyordur.

herkes de cahille tartışmam yazmış , forumca çok aydınız yeminle . p

Forum içerisini baz alırsak eğer tartışmam dediğim kişiler var. Ancak bu tartışmama sebebim "cahil" yada "bilgisiz" diye düşündüğümden değil, karşıdaki kişinin;

-Tartışmak değil de fikirlerini mutlak doğruymuş gibi dayatmaya çalışması
-Kendini kanıtlamaya çalışması
-Üslubu
-Daha önceki tartışmalarımızdan mütevellit ne söyleyeceğini az buçuk tahmin ediyor yada zerre merak etmiyor olmamdan kaynaklı olabilir.

Bazen yapılan alıntılara, etiketlere, özel mesajlara hatta varsa eğer hakaretlere dair cevap dahi vermem.

Forum içerisini baz alırsak eğer tartışmam dediğim kişiler var. Ancak bu tartışmama sebebim "cahil" yada "bilgisiz" diye düşündüğümden değil, karşıdaki kişinin;

-Tartışmak değil de fikirlerini mutlak doğruymuş gibi dayatmaya çalışması
-Kendini kanıtlamaya çalışması
-Üslubu
-Daha önceki tartışmalarımızdan mütevellit ne söyleyeceğini az buçuk tahmin ediyor yada zerre merak etmiyor olmamdan kaynaklı olabilir.

Bazen yapılan alıntılara, etiketlere, özel mesajlara hatta varsa eğer hakaretlere dair cevap dahi vermem.

Konudaki en mantikli ikinci yorum, birincisi benim yorumum cunku:parti: xd

Konudaki en mantikli ikinci yorum, birincisi benim yorumum cunku:parti: xd

Seninle de tartışalım ama ben yenilgimi kabul ediyorum şimdiden shdjsk
Bir mati kolay yetişmiyor vesselam :d

Teşekkür ederim, senden sonra gelmek ve ikinci olmaktan ötürü onore oldum :d

Her şeyi ben biliyorum diyen ama haddini bilmeyen kişiyle tartışılmaz.

Seninle de tartışalım ama ben yenilgimi kabul ediyorum şimdiden shdjsk
Bir mati kolay yetişmiyor vesselam :d

Teşekkür ederim, senden sonra gelmek ve ikinci olmaktan ötürü onore oldum :d

Bu yorumunu capsleyip forumun girisine asalim xd
Tesekkur ederim cok incesiniz:u4:

Olmaz mı ?
Kimlerle tartışırım onu saysam daha kısa sürer sanırım.

Cahil, bilmediği bir konu hakkında tonlarca açıklama yapan ve sürekli yalan söyleyen kişilerle tartışmam :)

ayrıştırmaya niyetim yok fakat muhafazakar kitle ile tartışmam asla. -aralarından tenzih edebildiklerim vardır-

Geri