Tartışma forumundaki bir konuyu "Tartışma çıkmasın, boşa gerilmeyin" diyerek kapatan admin modeli

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
sklj
Ya bu Mast çok şey ya
Ortalık karıştıran xd

Mastorgül ayın bazı günlerinde böyle hurşitleniyor @X
Düzelir merak etmeyin :LolnLo:

• Beğen
Tepkiler: X
Aha ayar olacaklar sana

Ona ayar olmayın bana olun.. :)

Vardı böyle yöneticiler ve o zamanlar hep bir gülme tutardı beni.

Kavgaya dönüşecek şekilde ortam gerilirse geçici süre veya duruma göre de tamamen kapatılabilir. Bu duruma sebep olan da yorum yapan bazı üyelerin haddini aşmasıdır.

Kavgaya dönüşecek şekilde ortam gerilirse geçici süre veya duruma göre de tamamen kapatılabilir. Bu duruma sebep olan da yorum yapan bazı üyelerin haddini aşmasıdır.
aslında birebir tartışma bölümüne taşımak daha makul iken, konunun kapatılması bana manalı gelmiyor.

aslında birebir tartışma bölümüne taşımak daha makul iken, konunun kapatılması bana manalı gelmiyor.
O kategori açıldığında da "Sirk mi burası da üyelerin ikili tartışmasına izin verip başkalarına da izlettiriyorsunuz?" diye şikayetler gelmişti. Forumda ne yaparsan yap mutlaka karşı çıkan birileri oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Arkadaşlar kaos ve fikir ayrılığı olmayan platformlarda her zaman sahtelik yaşanır. Çünkü binbir karakterde insanı bir yere toplayıp onlardan melek olmasını beklemek saçmalık.

• Beğen
Tepkiler: 0
En saçması da tartışma konularında “tartışma yaratacak post” diye not düşmek sanırım. Zaten tartışma olsun yaşansın diye açılıyor konu oysa. Durum farklıysa o farklılığı belirt geç.

Adminin isteği ile değil forum sahibinin isteği ile kapanan konulardır. Sonuçta herkes emir kulu.

tartışmayı baltalar
altlara felan bir şeyler yazar siler gider
tüm konuların açık kalması kendisi için iyi olacaktır.

Geri