tartışma esnasında ne cevap vereceğini bilemeyip arkadaşına soran insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
üf neler yazmış bakar mısın ? Çok sinirliyim şimdi ben buna ne cevap versem ühü diye ağlarken ordan ekurisi çıkar ve sen benim dediklerimi yaz der.
Ve o da gelir yazar İlluminati her yerde 🤷

ben tartışma esnasında başka yere odaklanamam, kim yapıyor ki böyle anında sormak falan skwudk

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Soracak kimsemin bile olmayışı… fjksjkj

• Beğen
Muhtemelen forum ici bir gonderme , cunku yazmaktan bahsediliyor. Neyse... Biz karismayalim en iyisi.

@ne açmış konuyu zaten uzak durmak lazım kaosla besleniyo sdfsdfsdf
Kaos ne anlamda kullaniliyor burada bilmiyorum. Kaos cok sayida karmasik bir durum icin soylenir.
30 kisi falan kavga etse tamam ama 2-3 kisinin hasimligi kaos olarak adlandirilamaz.
Mevzu belli , taraflar belli...
Gayet duzenli olur burada kavgalar jabshhshhz

Kaos ne anlamda kullaniliyor burada bilmiyorum. Kaos cok sayida karmasik bir durum icin soylenir.
30 kisi falan kavga etse tamam ama 2-3 kisinin hasimligi kaos olarak adlandirilamaz.
Mevzu belli , taraflar belli...
Gayet duzenli olur burada kavgalar jabshhshhz

sen hala anlamamışsın ne den bahsediyoruz burada daha fazla açık vermeyim dağılalım en iyisi .d

Whatsapp üzerinde dönen bir tartışmada çenesi sağlam bir arkadaştan yardım almak iyi geliyor gördüğüm kadarıyla. Benim baldız çok yapıyor. :D

• Hehe
Genelde kadınlara özgü bir davranış biçimi.Ben kimseden fikir almam mesela.

Forum içi meseleymiş, benlik durum yokmuş. akıl alana verene hayırlı işler. :)

kısmetse olur editleri düşüyor önüme bazen, çok keyifli.fjgdfj orada bir kız var; sinirlenip sinirlenip yayından çıkıyormuş.... meğerse ne cevap versem, ne desem diye chatgpt’ye soruyormuş.fjhjhggh YTD..........

akşam eve gidip kafasını yastığa koyduğunda aklına bir şey gelir ve tühhhhh beeee keşke orada şöyle söyleseydim diyen insandır.

bana da kızın yazdığı şeye etkileyici bir cevap yazar mısın diye taktik alan arkadaşlarım var ahahah.

82 den beri forumdayım. Bu kadar boş konu görmedim.

• Kahkaha
Geri