Tartışma esnasında konu değistirmede ne kadar iyisiniz?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Tartışma esnasında konudan konuya atlayarak tartışma konusunu unutturabilir misiniz, taktikleriniz var mı?

şu kadar iyiyim :

- haa hazır kıskanmak demişken şunu da belirteyim, venüs saat yönünde dönen tek gezegendir.

Patronum kadar iyi değilim her zam isteyişimde konu benim ne kadar tembel olduğuma nasıl geliyor anlamıyorum ya..

ben de hiç iyi değilimdir çünkü bunu yapmak istemem… saatlerce tartışabilirim ben bjbösjzjb konu değiştirilince sinir oluyom sanki çözdük de değişiyor….

Haklı olduğumu düşündüğüm konuda aslaaaaaa yapamazlaaaar klsnsks

Dışarıda beyefendi tartışmada....

Ay ben salon erkekiyimdir, bizim 1800'lü yıllardan itibaren Adana'nın ilk mahallelerinden olup yerlisi olduğumuza bakma, Avrupai normlarla yetiştirildim doğrusu. Bir dönem fakirlikte yani öyle fakirdik ki fakfakirdik, ne buldum çorbası içerken annem "aa Beratçım, n'apıyorduk? Şapırdatmıyorduk ve füüüğpletmiyorduk." derdi, çatal bıçak konumlarına filan çok önem verirdi.

Ben dinlerim. Karı dırdırı en sevdiğim şeydir arada sululuk da yaparım, derim ki ne güzelsin kızman bile hoş, senden mahrum olmayayım. Birader şaaak diye yapıştırırız , duygusal ve edebi temamız her daim mevcırt.

Kişiye göre değişir ama "gel bi öpeyim" lafı yakın ilişkilerde her zaman işe yarar.

Geri